Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogdossák, csipkedik meg markolják meg állandóan a fenekemet?
Olyan a genetikám, hogy a zsír nagy része a fenekemre rakódik le, emelett egy ideje már edzek, tehát van rajta egy kis izom is.
Főleg rokonaim, anyukám, keresztanyukám, mamám, csipkedik, paskolgatják, rácsapnak, stbb.., de a suliban is volt egy fiú aki viccből megbökte az ujjával, holott sem én nem vagyok homo, és ő sem az mivel volt barátnője.
Miért csinálják ezt a popómmal? Ha valakinek jó húsos, akkor azt mindig szeretik, akár fiú akár lány az illető?
De ezt csak velem csinálják, van 2 bátyám, az egyik 1 míg a másik 3 évvel idősebb nálam. Hármunk közül egyedül én foglalkozok a testemmel, az egyik bátyám csont sovány, kb. 60kg 190cm-hez, míg a másik meg elhízott.
Én edzek egyedül hármunk közül, és nekik nem fogdozzák piszkálják a feneküket, csak az enyémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!