Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert fogdossa allandoan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert fogdossa allandoan?

Figyelt kérdés
Parom 25 eves es allandoan a farkat markolassza, huzogatja, legyen az itthon, havernal, vagy kb barhol. Kerdeztem tole miert csinalja, nem tud valaszt adni ra. Sokszor eleg zavaro, foleg mikor tarsasagba vagyunk es a haverjai szolnak mar ra, hogy ne fogdossa mar, de o el nem engedi. Itthon inkabb mar nem szolok erte, had csinalja, de miert nem bírja megallni mashol, masok kozott?

2020. nov. 1. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Így érzi biztonságban magát. :-)
2020. nov. 1. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon rosz szokas ... mar eszre sem veszi mit csinal
2020. nov. 1. 22:11
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
ilyen ha viszket, mosni kell, vagy orvoshoz fordulni
2020. nov. 1. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egyfajta pszichés reakció. Én is szeretem itthon fogdosni magam, mert biztonság érzetet ad. Párom már megszokta. Máshol persze nem csinálnám.

Pszichológushoz érdemes mennie ezzel.

2020. nov. 1. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy berogzott rossz szokas lehet. Eleg kellemetlen lehet tarsasagban.
2020. nov. 1. 22:19
 6/13 A kérdező kommentje:

A higieniaval semmi gond nincs.

Komolyabb temanal sem akar hallani a pszichológusrol, nemhogy emiatt. Havernal volt, hogy megkaptam, hogy engem mit zavar had fogdossa mar. Nem csak engem zavart

2020. nov. 1. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Amikor elkezdi a ténykedését, add oda neki a lakáskulcsot, az autókulcsot, vagy vegyél neki egy kisebb labdás, és ha elkezdi, akkor azt add neki oda.

Otthon talán úgy szoktathatod le róla, hogy amint megfogja a lompost, te t*nrúgod... Hátha ebből tanul:).

2020. nov. 1. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
29 éves pasi vagyok. Sajnos ez itthon nekem is szokásom, hogy fogdosom, de nem azért mert viszket, hanem rendszerint ha már nagyon be vagyok indulva és szexre éhezek. Páromat nem zavarja, de ha meglátja, akkor már sejti, hogy hamarosan akció lesz...
2020. nov. 1. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Egy szimpla automatikus szokás nem feltétlenül van különösebb oka, vagy szexuális indíttatása. Van aki a fejét vakarja, más a haját mórikálja, fülét piszkálgatja stb. - más meg a brokit fogdossa önkéntelenül. Semmi gond nincs vele általában, de kultúrember figyel rá hogy társaságba ne csinálja mert nem illik.
2020. nov. 1. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Taho!
2020. nov. 1. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!