Mit csináljak, ha a főnököm állandóan hesszeli a fenekemet?
Figyelt kérdés
Mar többször észrevettem, hogy ténylegesen bámulja a popsimat. Pedig nem öltözök kihívóan, nem illegetem magam meg semmi. A mosdóhelység közös a cégnél, legutóbb az volt, hogy mikor siettem be mosdóra megállított, majd visszahívott. Aztán mikor újra elmentem és csuktam be az ajtót visszapillantottam és a fenekemet nézte. Mikor kijöttem a wc fülkéből egy nagyjából 5-10 perccel később pont akkor jött be "véletlenül". Szóval gyanús na...2021. okt. 23. 20:33
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, az én főnöknők is szokta nézni a sggemet. 47/F
3/8 anonim válasza:
Visszapillanto tukorbol latjatok?
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg nyíltan egszer tőle, hogy: "Szép?". És ha belevörösödik, akkor lebuktattad:).
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a leghasznosabb ötletet adom, de én egy pulóvert kötnék mindig a derekamra, amikor kénytelen lennék elhagyni a közvetlen munkakörnyezetemet, - aztán hadd nézze. Arra is ügyelnék, hogy ne közvetlenül a csípőm felett kössem meg!...
7/8 anonim válasza:
2 lehetőség van.
1.Eltakarod
2. elfogadod,hogy a nézés lehet kellemetlen,de nem büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!