Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha a főnököm...

Mit csináljak, ha a főnököm állandóan hesszeli a fenekemet?

Figyelt kérdés
Mar többször észrevettem, hogy ténylegesen bámulja a popsimat. Pedig nem öltözök kihívóan, nem illegetem magam meg semmi. A mosdóhelység közös a cégnél, legutóbb az volt, hogy mikor siettem be mosdóra megállított, majd visszahívott. Aztán mikor újra elmentem és csuktam be az ajtót visszapillantottam és a fenekemet nézte. Mikor kijöttem a wc fülkéből egy nagyjából 5-10 perccel később pont akkor jött be "véletlenül". Szóval gyanús na...

2021. okt. 23. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Csináltass kisebb feneket.
2021. okt. 23. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom, az én főnöknők is szokta nézni a sggemet. 47/F
2021. okt. 23. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Visszapillanto tukorbol latjatok?
2021. okt. 23. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Azé van, hogy nézzük!
2021. okt. 23. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
Kérdezd meg nyíltan egszer tőle, hogy: "Szép?". És ha belevörösödik, akkor lebuktattad:).
2021. okt. 23. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a leghasznosabb ötletet adom, de én egy pulóvert kötnék mindig a derekamra, amikor kénytelen lennék elhagyni a közvetlen munkakörnyezetemet, - aztán hadd nézze. Arra is ügyelnék, hogy ne közvetlenül a csípőm felett kössem meg!...
2021. okt. 24. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van.

1.Eltakarod

2. elfogadod,hogy a nézés lehet kellemetlen,de nem büntetendő.

2021. okt. 26. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele!
2021. okt. 28. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!