Mit csináljak, ha a kollégám állandóan köp a főnöknek?
Használd ki üzengetesre hogy iranyithasd öket.
Pl alacsony a bèr a konkurencianal magasabbat kapnak, hatha verszemet kap hogy ö nem pancser cég megmutatja azert is
Vagy x hiba van mindig mert a fönök megvaltoztatta ezt azt a technologian es már unod -igy ra tudod venni arra hogy könnyitse a melod javitsa ki a hibat
Vagy bevagod hogy a cegnek akarsz plusz megrendelöt vannak kapcsolataid/tudsz vmi fejlesztesröl, stb, jo lenne több zseton a cègnek es magasabb bér
En pl pletykas népnél szoktam igy felröppenteni ezt azt hagy szálljon, hogy a malmomra hajtsa a vizet ;)
4. vagyok. Egyszer jött hozzank egy olyan kollega akitöl féltem szabályosan (nagypofáju narcisztikus bunko tipus), igy felröppentettem azt a kamut, hogy en öt ugy birom mintha a masik felem lenne, felnézek rá meg ö lesz a peldaképem :D, szépen el is terjedt a hir ugye annak rendre modjára, hát az uj kollega velem olyan kedves bájos lett hogy kenyèrre lehetett kenni :D
Használd ki a primitiv népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!