Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek milyen vibrátora van?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 20:37
1/14 anonim válasza:
Akad pár belőle a fiók mélyén :) mikor melyikhez van kedv.
3/14 anonim válasza:
Egy banánra rákötöztem a rezgős okostelcsimet.
4/14 anonim válasza:
Nyeles. Rabbit tapping vibrator, keress rá.
A hasam feloli oldalan van egy kis nyél, ami fel le csapkodva, folyamatosan stimulálva a g pontomat. Imádom.
5/14 anonim válasza:
"Táncoló" dildó vibrátor. Körbe forog, és még sok más mozgást is csinál. Keress rá.
6/14 anonim válasza:
Egyszerű rúd (jó régi), hajlított G-pont izgató, meg egy DM-es nem tudom a nevét tölthető dizájnos.
8/14 anonim válasza:
Egyszerű rúd vibri.Privát nem kell.
9/14 anonim válasza:
Nekem is több van:
-van anál vibrátorom, ez keskeny, kisebb.
- van egy nagy 21cm-s jó vastag.
- van csiklóizgatós.
10/14 anonim válasza:
G-Spot rabbit vibrátor, Magic wand, Smile Maker Billionaire és egy butt plug
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!