Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Tudsz olyan barátnődről ismerősről, akinek van vibrátora? Ha igen,akkor hogy derült ki?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 18:49
1/8 anonim válasza:
Barátnőmnek, ott aludtam nála egy buli után, és olyan részeg volt, hogy nekiállta használni előttem xd
2/8 anonim válasza:
Nekem is van egy barátnőm akinek van. Mi éppen egy gruppenszex partyról jöttünk el, amikor megemlítette, hogy van otthon vibrátora.
3/8 anonim válasza:
Rokon csajnak van onnan tudom, hogy mutatta azt kapta bari nőktől ajándékba.
Mi a nagy szám ezen, az a kérdés kinek nincs?
4/8 anonim válasza:
És műfallosz kinek van?
Am akkor férfiként sem gáz a műpina? :D vagy mi mit használjunk, titeket?
5/8 anonim válasza:
Én megszoktam beszélni a barátnőimmel. Meg is mutattuk kinek milyen van. 25L
6/8 anonim válasza:
Mi egyszerűen beszélgetünk róla, nem tabu ez. Volt, hogy ajándékba is kaptam, vagy hogy együtt mentünk vásárolni szexshopba.
7/8 anonim válasza:
Nem olyan nagy dolog ez, barátnőimmel kb mindent tudunk egymásról, ezt is, kinek milyen, mennyi van, milyet szeret stb ajándékozunk is egymásnak ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!