Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csalták már meg titeket? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalták már meg titeket? Ha igen hogy derült ki?

Figyelt kérdés
24/N
2022. febr. 8. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a goggle mapot akartam megnyitni és az utolsó keresésre nyílott meg, ami egy un. búvóhely volt, amit pár órára lehet kivenni légyott céljából. Aztán így rájöttem, de még nem szóltam semmit, csak mikor már nem lehetett mellébeszélni. Ilyenkor is fontos a hidegvér.
2022. febr. 8. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Igen. A feleségem félrekúrt egy köcsög dzsigolóval. Úgy derült ki, hogy "feljelentették" a fiatalokat nálam a szemtanúk, a dzsigoló sértődött ex női stb. Örökre hálás leszek a bejelentőknek. Ezért én is arra buzdítok mindenkit, hogy ha ilyenről tud, vagy ilyet lát, jelentse a sértett félnek, derüljön ki az igazság minél hamarabb. Mindenkinek jobb.
2022. febr. 8. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos igen,az a lány mondta el akivel megcsaltak.Így akart végleg elszakítani bennünket.Hát sikerült is,egy világ omlott össze bennem.
2022. febr. 8. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Igen

Parmi 39

2022. febr. 8. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudok róla...
2022. febr. 8. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Minden barátom, de a legutóbbi úgy, hogy hazahozott valami kolerát és vakaróztunk 2 hétig. Én vigyázok és nem voltak ilyen gondjaim, aztán... hiába mostam magam minden nap, ha valami rühes ringyóú meg összefekszik a barátommal és mindketten is elkapjuk a nyavalyáját.
2022. febr. 8. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!