Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csaltak már meg, te mit éreztél mikor kiderült? Hogyan derült ki? Mennyi idő volt mire feldolgoztad és mik segítettek benne?
Mi éreztem? Mart mint az állat. Olyan érzés volt, mintha a gyomromban egy kést forgatnának. Nem tudtam sírni először, csak végtelen és mély dühöt, haragot éreztem. Véresre vertem a kezem egy téglafalon.
Úgy éreztem, hogy elárultak. Elárulták az érzéseim, elárulták a bizalmam.
Mint akit gyomorszájon rúgtak....
Ugy derült ki hogy akkor meg külfoldon eltunk es ott hagyta véletlen a skype-ját automatikus bejelentkezesen. Sajnos volt mar nemi gyanu mikor lerazott telon meg amugy is jok a megerzeseim, es olvastam amit eppen irt skype a csajjal... igy bukott le.
Akkor magyon kiborultam de velem volt 2 ismerős elmondtak hagyjam a fenebe...(már máskor is volt megcsalás de akkor nem bukott le igy es persze tagadott).
Vettem másnap egy nagy levegőt es eldöntöttem vége.
Ra 1,5 hónapra ismertem meg a párom nagyon kacifantos véletlenek utjan es igy utolag hálas vagyok a sorsnak hogy igy történt!
Sose felejtem el, szószerint meghasadt a szívem, annyira fájt fizikálisan.
Az exével csalt meg, aztán a csajt letiltotta, majd nekem könyörgött, hogy velem akar lenni. Én adtam egy esélyt, mert nagyon szerelmes voltam. De fél évvel később szakított, hogy ő az exét akarja még is..
Az nem jött össze, most itt dörömböl az ajtómon, meg kajtat utánam.
Szerettem a lányt, aztán egy buli után pár nappal elkezdett egyre többet vitázni velem és belekötött dolgokba, hisztis lett meg néha későn jött haza...én sem voltam kipihent, sokat dolgoztam...szinte mindennap összeveszett velem...aztán egyszer hívták telefonon, mondta, hogy az egyik barátnője, átmegy hozzá. Szombat éjjel. Mondom menjél nyugodtan, sosem korlátoztam. Elment. Lementem sétálni egyet...bandukolok az éjszakában...pont arra gondoltam, hogymennyire durva lenne, ha osszefutnék vele, ahogy egy sráccal bulizik...erre oldalra nézek...es az út másik felén sétált kézenfogva egy sráccal. Mondom ez meg mi a ...?
Igazából baromi jól esett, mert napok óta martam magam, hogy milyen rossz barát vagyok, nem törődöm vele eleget... és rájöttem, hogy totál **** vagyok, mert a saját stresszét így vezette le, a veszekedésekkel. Szóval kiröhögtem a helyzetet, vettem egy nagy levegőt és átmentem hozzájuk az út másik oldalára köszönni.
Milyen szánalmas lett volna, ha elsunnyogok és észrevesznek? :D
Annyit mondtam teljes nyugalomban (7 éves kapcsolat volt) hogy "ezért kár volt 1 hónapig veszekedned velem, megspórolhattad volna őszinteséggel nekem azt a sok stresszt" majd otthagytam őket.
Aztán elindultam haza, de eszembe jutott valami és visszamentem. A párom ott sírt, hogy lebukott meg mittudomén miért még. Mondtam, hogy bics a zavarásért, de ne féljen, természetesen a cuccait megtalálja a helyén, ráér kipakolni, ha már új albit talált magának. Aztán hazamentem. Ennek mar 4 éve, azóta több párom is volt.
9#
Komolyan mondom nálam mindig jött vmi olyan megérzés vagy "hang", hogy vmi történt....nézd meg a telóját nézd mdg a laptopját....MINDIG volt vmi...de én hülye voltam mert nem hagytam ott azonnal. A sors abszolút tálcán kínálta az egyre konkrétabb jeleket míg sok év utàn végre otthagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!