Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Vettél vagy kaptál már vibrátort ajándékba ha igen akkor hány évesen ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 13:29
1/5 anonim válasza:
Én szüleimtől kaptam 18. születésnapomra "poénból".. Persze szoktam használni, már 3 éve megvan
2/5 anonim válasza:
Vettem, pár napja érkezett meg a csomag. 24 éves vagyok
4/5 anonim válasza:
Az elsőt együtt vettük meg az akkori párommal közösen shopban.
5/5 anonim válasza:
Ajándékba 20 éves koromban egy barátnőmtől vibrátort, meg egyszer exemtől karácsonykor egy rezgős gyűrűt. Magamnak is vettem pár alap dolgot az évek alatt, nem tudom mit hány évesen, nem tartom számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!