Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarnak a férfiak több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak több meztelen nőt is látni?

Figyelt kérdés
Még fizetnek is OnlyFanson érte. Ha már egy nőt láttál, akkor kb. mind egyforma. Punci külsőre 2 fő típus van: baba és saláta. Mell az meg már ruhában is látod nagy-e vagy kicsi a leányzónak, ha jó a fantáziád a mellbimbókat kell oda képzelni és a ruhát le. Ezért minek fizetni?

2023. máj. 8. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha anyukád jól főzi a gulyáslevest akkor étteremben soha nem akarnál azt rendelni?

Fizetni érte... én biztos nem tenném, de attól az ember mindig vágyik az új élményekre. Így vagyunk "berendezve" biológiailag.

2023. máj. 8. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát anyukám te nagyon nem ismered a férfi nemet. Nyilván nem b@szhatunk meg mindenkit, de akkor legalább a pin@jat hadd nézzük meg. A két főtípusnak pedig több altípusa van ráadásul több fajta testalkat is van. Egy egészséges hetero férfi java részt csak a pin@ra gondol, mivel ez a gyári beállítás.
2023. máj. 8. 12:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A változatosság gyönyörködtető.

Ez a szexuális tevékenységben is igaz. 49/ f.

2023. máj. 8. 12:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már egy nőt láttál, akkor kb. mind egyforma"

sőt, a férfi és a nő szinte egyforma

2023. máj. 8. 13:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Eltudsz képzelni egy puncit a lába közé egy Instagram csajnak, ami csak saláta vagy baba lehet. Esetleg szőrös, vagy csupasz. Nem értem a férfiakat, és soha nem is fogom.
2023. máj. 8. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A képzelgés kisfiúknak való. Minden nő egyedi és mi mindegyikre kíváncsiak vagyunk. Nem kell megértened minket, mi se értünk titeket ;-)
2023. máj. 8. 14:19
 17/18 NedvesBugyi99 ***** válasza:
100%
Ez nem igaz, rengeteg féle pna van.
2023. máj. 8. 22:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én azt is megcsináltam, hogy én magam szerkesztettem oda pin@t a csajnak. Erre varjál gombot.
2023. máj. 8. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!