Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarnak a férfiak több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a férfiak több meztelen nőt is látni?

Figyelt kérdés
Még fizetnek is OnlyFanson érte. Ha már egy nőt láttál, akkor kb. mind egyforma. Punci külsőre 2 fő típus van: baba és saláta. Mell az meg már ruhában is látod nagy-e vagy kicsi a leányzónak, ha jó a fantáziád a mellbimbókat kell oda képzelni és a ruhát le. Ezért minek fizetni?

2023. máj. 8. 09:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Neked miért nem elég, ha a fülszöveget elolvasod a könyvből?
2023. máj. 8. 10:04
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez a jó fantáziád ez kb. olyan, hogy akkor szexelni sem kell, hiszen elég csak elképzelni, hogy jó. Másrészt nem mindenkinek jó a fantáziája. Az, hogy minket a vizuális élmény izgat elsősorban, az már biológiai kérdés, így vagyunk összerakva és kész. Mondjuk fizetni sosem fizetnék ilyenekért.
2023. máj. 8. 10:11
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem mindenki fizet ezért!

Pl. Én sem fizetnék

És ez egyszerű kíváncsiság am.

Ilyenek vagyunk mi férfiak, minden puna érdekes valamiért, és mind más valamiért!

2023. máj. 8. 10:17
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező végletekig egyszerűsít mindent. Hát én nem fizetek azért explicit hogy meztelen nőket lássák. Az idegenek meg majdnem hogy hidegen hagynak.

Akit szeretnek látni, őket azért mert nagyon kíváncsi vagyok, és mert a női test látv ánya gyógyitja a férfi lelket

2023. máj. 8. 10:18
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Miért?

Ezer oka lehet.

Hagyjuk meg mindenkinek a jogot, hogy több meztelen nőt/ férfit akarjon látni, ha akarja...

2023. máj. 8. 10:45
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha megeszel kettőt egymás után kedvenc sütidből, azt miért, hisz ugyanolyan, mint az első volt?! 🤦‍♂️
2023. máj. 8. 10:52
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Nagyapám szokta volt mondani: fiam, minden nőt nem dughatsz meg, de törekedned kell rá.

A férfi agya arra van kódolva, hogy szétszórja a magját, ahányfelé csak lehet. Minél több a nő, annál jobb, ez az élet parancsa.

2023. máj. 8. 11:03
 8/18 NedvesBugyi99 ***** válasza:
100%
Magam részében tudok válaszolni. Szexchatelni szoktam pénzért, képcsomagot, videókat küldök. Nekik az új inger kell, megkérnek olyanra, amit otthon nem kapnak meg, pl. dominachat. Akinek láttam a deleségét, az is gyönyörû, ez nem arról szól, hogy te csúnya vagy, bár van, amikor az is játszik.
2023. máj. 8. 11:31
 9/18 Deflohelp ***** válasza:
100%

A változatosság gyönyörködtet ...

(Persze már egyetlen női test látványa is.)

2023. máj. 8. 11:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden punci más.
2023. máj. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!