Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelmem, vagy csak paranoiás vagyok? Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Ha nem jó a kategória, nyugodtan jelentsétek, ez jutott hirtelen eszembe. Gondolom ezt a topicot sok férfi olvassa és főleg az ő szemszögük érdekelne :D
De a leírás:
Nem tudom hogy jogosan parázok-e, mert alapjáraton rendesen félek a férfiak nagyrészétől.
Volt sok rossz tapasztalatom, a "család" több férfi tagja is bántalmazott, plusz volt egy exem, aki a szakításunk után több mint fél évig zaklatott. Ennek kb fél éve szakadt vége, de azóta is félek utcára menni. (Nagyon szar kapcsolat volt egyébként, 2,5 évig tartott kb de 1 évet azzal töltöttem hogy ki tudjak lépni belőle. Egyébként a faszi lényegében egy pedofil volt, én meg csak egy buta kislány.)
Szóval emiatt alapjáraton bizalmatlan vagyok, bennem van egy félelem.
Mindenesetre most van egy "férfi", 30 körüli, (én csak 18 vagyok, amit tud is mert a profilomon kint van...) rám írt meg bejelölt pár hete, hogy nem engem láthatott-e, a városrészen ahol lakom. Egyáltalán azt sem tudom hogy a nevemet hogyan tudta meg. De már ez önmagában egészen megijesztett.
Hozzá kell tenni, hogy ez az ember nyíltan szélsőjobboldali, a profilján olyan embereket gyalázó dolgokat oszt meg nyilvánosan, amilyen én is vagyok...
Azután egy hete kb láttam az utcán és csak meredten bámult, de olyan rossz érzésem volt tőle... Sokszor megnéznek, feltűnő, érdekes vagyok. Ahhoz hozzászoktam, még szórakoztat is. Ez viszont más volt, meg tudom különböztetni.
Aztán egyből be akart követni instán. (Privát a fiókom)
Ma pedig ahogy mentem haza, a házunk előtt egy kocsiból nézett, de úgy hogy a hideg rázott... Nem vettem volna észre alapból, csak előre néztem meg a kutyámmal foglalkoztam aki velem volt, de egyszerűen éreztem hogy néz és odakaptam a fejem, összeütközött a tekintetünk.
Valami durva sötétség áradt abból a fasziból... Ez vagy 4-5 órája történhetett de azóta is szinte pánikolok.
Előre is köszi, aki végigolvasta ezt, és válaszol.
Tényleg nem látom át tisztán a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!