Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szinte soha nem kezdeményez, holott nagyokat élvez amikor együtt vagyunk. Nincs szeretője ez biztos. Van más is ilyen helyzetben mint én, és hogyan reagál erre?
"Engem ez eléggé zavar, de mit tennél te a helyemben?"
Leülnék vele beszélgetni, elmondanám neki, hogy nekem hosszú távon egyre zavaróbb, hogy úgy néz ki, mintha csak nekem lenne igényem a szexre ő meg csak "miért ne" alapon belemenne, és megkérdezném, miért van ez, valamint mit kéne másképp csinálni, hogy ne így legyen.
Lehet, hogy eü oka van, és hormonálisan van lent a libidója. Nekem endometriózis miatt kellett gyógyszert szednem, és bizony ugyanezt tette velem.
A párom megértette, de ő is mondta, hogy kiábrandító, hogy sosem lát rajtam lelkesedést :/ igyekeztem nem elhanyagolni, de olyan ez, mint mikor karácsonykor a harmadik nagy zabálasnak állsz neki, és hiába tudod, hogy finom az a töltött káposzta, nem visz rá a lélek, hogy leülj az asztalhoz enni belőle 🤷♀️
Sajnos itt csak a türelem segít, esetleg kérdezz utána, hogy orvosi oka lehet-e, pl a Hasimoto is okozhat alacsony libidót, meg még csomó más dolog. Talán gyógyszeresen megoldható a probléma. (Nálunk pl már nem áll fenn, de kb 3 évig jártunk ebben a cipőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!