Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a félelmem, vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a félelmem, vagy csak paranoiás vagyok? Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ha nem jó a kategória, nyugodtan jelentsétek, ez jutott hirtelen eszembe. Gondolom ezt a topicot sok férfi olvassa és főleg az ő szemszögük érdekelne :D

De a leírás:

Nem tudom hogy jogosan parázok-e, mert alapjáraton rendesen félek a férfiak nagyrészétől.

Volt sok rossz tapasztalatom, a "család" több férfi tagja is bántalmazott, plusz volt egy exem, aki a szakításunk után több mint fél évig zaklatott. Ennek kb fél éve szakadt vége, de azóta is félek utcára menni. (Nagyon szar kapcsolat volt egyébként, 2,5 évig tartott kb de 1 évet azzal töltöttem hogy ki tudjak lépni belőle. Egyébként a faszi lényegében egy pedofil volt, én meg csak egy buta kislány.)

Szóval emiatt alapjáraton bizalmatlan vagyok, bennem van egy félelem.

Mindenesetre most van egy "férfi", 30 körüli, (én csak 18 vagyok, amit tud is mert a profilomon kint van...) rám írt meg bejelölt pár hete, hogy nem engem láthatott-e, a városrészen ahol lakom. Egyáltalán azt sem tudom hogy a nevemet hogyan tudta meg. De már ez önmagában egészen megijesztett.

Hozzá kell tenni, hogy ez az ember nyíltan szélsőjobboldali, a profilján olyan embereket gyalázó dolgokat oszt meg nyilvánosan, amilyen én is vagyok...

Azután egy hete kb láttam az utcán és csak meredten bámult, de olyan rossz érzésem volt tőle... Sokszor megnéznek, feltűnő, érdekes vagyok. Ahhoz hozzászoktam, még szórakoztat is. Ez viszont más volt, meg tudom különböztetni.

Aztán egyből be akart követni instán. (Privát a fiókom)

Ma pedig ahogy mentem haza, a házunk előtt egy kocsiból nézett, de úgy hogy a hideg rázott... Nem vettem volna észre alapból, csak előre néztem meg a kutyámmal foglalkoztam aki velem volt, de egyszerűen éreztem hogy néz és odakaptam a fejem, összeütközött a tekintetünk.

Valami durva sötétség áradt abból a fasziból... Ez vagy 4-5 órája történhetett de azóta is szinte pánikolok.

Előre is köszi, aki végigolvasta ezt, és válaszol.

Tényleg nem látom át tisztán a helyzetet.

2023. máj. 7. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Hát, vonzod az elmebeteg embereket. Nagyon úgy tűnik.
2023. máj. 7. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Van veszélye feltűnőnek lenni. Van egy festett szőke SRÁC haverom akinek ilyen részeges vadbarmok folyton beszólnak meg LESZÓLÍTJÁK. Egyszer pont vele sétáltam mikor odaszólt neki egy csávó hogy "szia szöszi, hazavinnélek".

Vannak nagyon idióta férfiak

2023. máj. 7. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerint 50:49 az arány az ő javára. 30/F
2023. máj. 7. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Hát ez kissé furcsa. Amúgy a széljobbos arcok kifejezetten szeretnek zsidó lányokat dugni, hallgasd meg az Egészséges Fejbőr: Dóra című számát.
2023. máj. 7. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Már a megírásod is elég paranoid. Együtt érzek veled kérdező. ✌️
2023. máj. 7. 22:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tűnik paranoiának, ha tényleg minden úgy történt, ahogy írod.
2023. máj. 7. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen rossz kapcsolatod volt, és a családod férfi tagjai se voltak rendesek az után nehéz optimistának lenni.

Esetleg ha tudsz keress fel egy szakembert mert ezek a dolgok később is kihatással lesznek az életedre.

Ezzel a csavoval meg próbálj meg nem beszélni/találkozni ha teheted. Az ilyen megérzésekre hallgatni kell, az a legtisztább ha figyelmen kívül hagyod és véletlen se mondasz neki olyat amit félre tud érteni.

2023. máj. 7. 23:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Éppen szakember keresés közben vagyok. Tudom hogy szükség van rá. :/

Próbálom kerülni, de ennél jobban nem tudom. Egyébként soha egyetlen szót sem szóltam hozzá, se írásban, se élőben. Sőt le is tiltottam ma mindenhol.

2023. máj. 7. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy tiltottad. Az interneten megtalálod van egy ingyenesen hívható szám, a hazakísérő telefon. Mindenképp mentsd el, ha esetleg félsz emiatt este sétálni jól jön! Én már többször hívtam őket, szuper kezdeményezés. Ezen kívül tényleg kerüld ahogy tudod, és remélhetőleg hamar találsz egy jó szakembert.
2023. máj. 7. 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi településen élsz, és elment a híre, hogy bántalmaztak, azt a többi bántalmazó is hallotta, abban biztos lehetsz. Nagyon kell szűrnöd, hogy kit engedsz az életedbe, mert nekik te egy ideális fogás lettél, persze, hogy próbálkozni fognak.
2023. máj. 8. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!