Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok prostituáltnak átalakul a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok prostituáltnak átalakul a vaginája a rengeteg szextől, vagy miért nem éreznek semmit a behatolásból?

Figyelt kérdés

Persze van kivétel, de a legtöbbnek a kifejezetten nagy méret sem kottyan meg…

Esetleg eleve ezen adottságuknál fogva döntöttek a foglalkozásuk mellett, vagy ez már a sok szex hatására alakult így? Esetleg valami egész más a magyarázat?

2023. máj. 6. 21:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Sok szextől csak szűkűl.

Jól rá tud lazulni, meg sokszor szednek is vmi lazítót.

2023. máj. 6. 21:42
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
A szextől se nem tágul, se nem szűkül - fejben dől el mennyire tudják magukat elengedni. Ezt "tanulták" meg, hogy tudják ellazítani magukat, s kikapcsolni az agyukat mintha ott sem lennének hogy el tudják viselni naponta a sok "vendéget" akit nem kívánnak. Nagyon sok egy kis kólával "segít" rá hogy ki tudja kapcsolni az agyát.
2023. máj. 6. 21:52
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Is is.
2023. máj. 6. 23:12
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Jártam ex prostival 2 évig, semmiben nem alakult át ott lent náluk semmi. Micsoda hülyeség 😁
2023. máj. 6. 23:38
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Prosti is érez, ha valami vonzó számára a pasiban a "munkán" kívül. Voltam már olyannal aki qrvára élvezte, és volt a "fadarab" típusú is.
2023. máj. 7. 07:02
 6/20 anonim ***** válasza:
31%
Mert mar szét vannak kefélve
2023. máj. 7. 07:04
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem alakul át semmi.

Az esetek 5-10%-ában tetszik nekik a kuncsaft, és az előjáték alatt benedvesednek, 90-95%-ban pedig a síkosító megoldja.

2023. máj. 7. 08:17
 8/20 anonim ***** válasza:
31%
Nem alakul át szó szerint, de nem véletlenül mondják, hogy szét vannak már khúrva…. Kitàgulnak, érzéketlenek lesznek, nedvesedés alig van, stb.
2023. máj. 7. 09:15
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nyílván ez így hülyén hangzik, hogy “átalakul”, direkt fogalmaztam így hogy figyelemfelkeltőbb legyen a kérdés…

Én nem voltam sok nővel úgy, hogy nem fizettem érte és mára teljesen áttértem a prostikra és elhatároztam hogy sosem lesz kapcsolatom többé… 18 centi felett van nekem, ami nem hatalmas, de azért mindenképpen átlagfeletti, de a legtöbb prosti nem érez semmit a behatolásból, meg én is elég tágnak érzem Őket.

Illetve volt 1-2 olyan alkalom amikor a méretem miatt nem engedték a behatolást, csak orál volt.

Velük nem derült ki, hogy fennáll e ez a “probléma” (nem tekintek erre amúgy akkora problémaként, csak érdekel miért van).

Viszont még régen amikor voltam nem-prosti lányokkal, akkor teljesen más volt a szex, nehezen ment be a péniszem, pedig nyílván azok a partnereim a prostikkal ellentétben még fel is voltak izgulva, illetve síkosítót is használtunk (egyébként vannak olyan prostik akik nem használnak síkosítót).

Kiváncsi vagyok hogy ez miért lehet a prostiknál… Tényleg szednek esetleg valamit ami tágító hatással van rájuk? Vagy van olyan állandó partnerük akinek extrém nagy és ahhoz hozzá van szokva a nemi szervük?

2023. máj. 7. 11:02
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem szednek semmit (nincs is "vaginatágító gyógyszer"), egyszerűen gyakorlottak, és el tudják lazítani magukat.

Nem csak a hüvelyüket, hanem (amelyiknél van anál szex) a záróizmaikat is.

2023. máj. 7. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!