Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás/barátság extrákkal?
Figyelt kérdés
Hogyan "szokás" a partnerrel találkozni? Arra gondolok, hogy pl van egy ember, online ismertem meg, elsőre megyünk szobára? Vag előtte egy ital valahol? Vagy egy séta vagy valami? Sose csináltam még ilyesmit, de most úgy néz ki van valaki, akivel valami ilyesmi kialakul, de lényegében ismeretlen a csávó is, nőként meg kicsit parázok, nehogy baj legyen.... Tanácsok?2023. máj. 1. 20:35
11/14 anonim válasza:
Élőben eléggé mások tudnak lenni az emberek mint írásban... az csak egy dolog, hogy sokan sokkal előnytelenebbül néznek ki élőben mint az elküldött képen, de a valós személyiségük is mindig élőben jön elő.
Az álmoskönyvek szerint (amíg nem alakul ki a rutinod, hogy pár apró jelből, megérzésekből is olvasni tudj) mindig semleges helyen találkozzatok először ahol mások is vannak. Ha úgy is szimpi a pasi majd akkor mentek szobára.
Ja és még 1 tipp: amíg telefonon nem beszéltél vele addig el se indulj!!! Ezzel legalább a ghostingolók egy részét ki tudod szűrni.
12/14 anonim válasza:
Én is nő vagyok. Kb fél évig folyamatosan beszélgettünk mire össze tudtuk hozni a találkozót. Egyből a szállásomra jött. Nem találkoztunk előtte sehol. Azért ennyi idő alatt megismertem annyira hogy nem bolond.
13/14 anonim válasza:
1-es-6-os, írt, itt a kérdés, nem látjátok?
14/14 anonim válasza:
#13 mit kellene látni azon hogy dugni akarnak és tökmindegy nekik kit csak egy nő írjon már rájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!