Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kulturált, elsősorban testi kapcsolaton alapuló, rövid távú viszonyt kialakítani egy nővel?
Már túl vagyok 3 komoly, több éves kapcsolaton, de mielőtt megállapodnék, tapasztalatszerzés céljából szeretnék lefeküdni lányokkal. Eddig ugye hárommal volt dolgom összesen (akikkel jártam is), és ezt szeretném bővíteni. Eddigi tapasztalataimból tudom, hogy a legtöbb nő nem ilyen viszonyt keres, mert sok férfi csak öncélúan áll hozzá az ilyen alkalmakhoz. Én az ágyban egy átlagon felül odaadó félnek tartom magam, aki a másik élményét a sajátja elé helyezi, és a nő kielégülése nagyban hozzájárul a saját élvezetéhez. Mi a legjobb módja ilyen partner megtalálásának, akit nem "zsebkendőnek" szeretnék használni, hanem tartalmas éjszakákat együtt tölteni, majd továbbállni? Létezik ilyen egyáltalán? Tinder, bumble, hasonlók alkalmasak erre?
29/F
Talal ha lentebb rakja a lécet
Nekem is innen vannak pasik .vagy smpixie.com vagy fb csopikból
Kérdező
Ha úgy adódik lehet találni másik felületet ahol tudtok beszélni max ha nem tetszik az illető akkor kulturáltan megírod h ne haragudjon de nem az eseted de szívesen beszélsz vele stb
Van itt olyan ember az oldalon akit 4 még 8 éve ismertem meg és mai napig találkozunk nem vagyunk egymás esetei de egy közös bográcsozásban benne vagyunk
Angol tudósok megállapították, hogy a gyakorin, szinte mindenki férfi!
De ha az vigasz, hogy sokuk meleg, biszex, és szívesen leszopna, akkor van reményed hogy itt is találhatsz pertnert! :) /Csak fejben dől el!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!