Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás/barátság extrákkal?
Én általában szálláson találkozok első körben, mármint utcán összefutunk persze előtte.
Ha szex a cél, akkor mehettek hozzád, hozzá, szállásra, kocsiban......
Ha szeretnél kicsit előtte ismerkedni, akkor online, vagy beültök valahova.
F
Írj és elmondom mire figyelj.
Hány éves vagy amúgy?
Szerintem sokan keverik a fogalmakat. Az egyéjszakás meg a barátság extrákkal marhára nem ugyanaz. A szeretői viszony meg a szexkapcsolat, szintén hasonló, de mind a négy más-más árnyalat.
Az egyéjszakás, mint a neve is mutatja, egyetlen alkalommal, kvázi "hirtelen felindulásból" szokott megtörténni. Általában tervezés nélkül, buliban összeismerkedés során kialakuló instant szimpátia, testi vonzalom kell hozzá, gyakran még a másik nevét sem tudja az ember. Ezeknek a helye a kolesz-szoba, kocsi, esetleg valamelyikük lakása.
A barátság extrákkal lényege, hogy jóban vagyunk, szeretjük egymást, van közös hobbi, érdeklődési kör, összejárunk együtt tölteni az időt, kirándulni, fürdeni, tökmindegy. Plusz ha van kedvünk, akkor testi örömöket is szerzünk egymásnak. Ott a bizalom sokkal erősebb, pont azért mert jól ismerjük egymást és fontos nekünk a másik.
Neked a leírás alapján szexkapcsolatod alakul, ami szerintem hosszabb távú is lehet, és érdemes először beülni valahová egy kávéra vagy ilyesmi, hogy megnézd, élőben is érdeklitek-e egymást.
Abból nem lehet baj ha megisztok előtte valamit nyilvános helyen.
Volt nekem is ilyen kapcsolatom pár hónapig tartott.
Úgy volt hogy Tinder Mach.
Beszélgettünk messengeren majd egy pizzériába találkoztunk.
Akkor nem volt semmi csak csókolóztunk.
Következő randin felhívott a lakására.
Írta hogy megy tusolni és a kapukódot a fenti ajtó meg nyitva lesz.
Ő már az ágyban várt meztelenül.
És a legfontosabb!
Gumit húzzon. ;)
Nem ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!