Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek szerint nincs sub hajlamo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint nincs sub hajlamom? Vagy nem ezt takarná a sub fogalom?

Figyelt kérdés
Időnként lefekszem egy nővel. Ez nem kapcsolat, inkább szeretői dolog, mert ő foglalt. És előfordul, hogy azt akarja, hogy csak feküdjek, ő pedig "kiszolgálja" magát rajtam, meg kiéli rajtam pár fétisét (remélem ez a jó szó rá), vagy perverzióját. Olyankor tudom, hogy éppen kihasználja a testem elég alaposan, de nem érzek semmi olyat közben, hogy mennyire izgató a tudat, hogy kihasznál egy nő szexuálisan. Vagy ez nem a sub dolog jellemzője?

2023. ápr. 29. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Csak egy tárgy vagy. A tárgy meg mit érezzen…
2023. ápr. 29. 13:10
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Mérsékelt sub vágyaid lehetnek, de esetedben inkább arról van szó hogy a p.náért cserébe elviseled hogy ezt-azt csináljon rajtad. Ha neked nagyon diszkomfortos a dolog akkor válts.
2023. ápr. 29. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Ezek szerint nincs hajlamod rá. De a sub azt hiszem a vágyat is jelenti, hogy pl egy nőt szolgálj szexuálisan, és felv agy pörgetve, ha kihasznál. Szerintem nincs benned hajlam erre. Amúgy miket csinál rajtad, ha éppen kiszolgálja magát? :)
2023. ápr. 29. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

2

Szerintem nem diszkomfortos neki, csak nem érzi azt a plusszt, amit egy sub érez ilyenkor. Engem sem mozgat meg, ha pl egy nőn magas sarkú van szex közben, más meg szétlövi tőle a csajt.

2023. ápr. 29. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőnek tart, ha élvezed vele, csináld! Milyen fétise, perverziója van amúgy a hölgynek?
2023. ápr. 29. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Milyen fétise van a nőnek?

Amúgy, így igen, szub vagy.

2023. ápr. 29. 19:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem kell semmi meredekre gondolni, ilyen akkor van, ha több időnk van egymásra, és nem gyorsban kell megoldani.

Harapdálja a mellkasom, meg nyalogatja. Fogdossa a vádlim. Ráérősen "kell" kinyalnom, meglovagol a saját tempójában, ha elélvezett, akkor meg hosszan "kell" nyalom a fenekét és a nuniját váltva. Ennyi

De írtam is, hogy a fétissel sem igazán vagyok képben jelentés terén, szóval tévedhetek, ha valamire azt hiszem, hogy az :)

2023. ápr. 30. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:

7

Ez nem fétis, de nem is vagy sub. A nő használ téged, ahogy ez egy szeretői viszonynál lenni szokott. Többször hallottam róla, hogy egy szeretővel olyan dolgokat is megélnek a férfiak és nők, amik a párjukkal már nincsenek meg, vagy nem is voltak meg sosem.

2023. ápr. 30. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!