Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az a fogalom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az a fogalom, hogy "transzfób"? Mert ezt megkaptam már, pedig én nem gyűlölöm a transzvesztitákat, de ha egy nővel leszeretnék feküdni, had ne a borostája csiklandozza már az arcom és ne legyen már nagyobb pénisze mint nekem.

Figyelt kérdés
most emiatt tényleg transzfób vagyok, hogy én a büdös életbe nem akarnék ilyen "nőt"?
2022. jan. 16. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
A mai mindent elfogadó társadalomban valamiért kezdik kinézni azokat, akik a normálist tartják normálisnak.
2022. jan. 16. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem.

De ez mindenkinek mást jelent. Én például azért nem tartom magam transzfóbnak, mert nem ítélkezem felettük.

Ettől függetlenül én sem jönnék össze ilyennel. Viszont tudom, hogy ezt egyesek kritikának fogják venni, amivel nem értek egyet.

Mindenkinek van ideális partnere, és ez így van rendjén. De már fétis is épül transzokra.

2022. jan. 16. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én voltam már náci, homofób, transzofób, boomer pedig 18 éves vagyok
2022. jan. 16. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Arra mondják, aki tisztában van vele, hogy a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk.
2022. jan. 16. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy transzfób csak normális. Ha te a nőkhöz vonzódsz akkor minden jogod megvan hozzá, hogy igazi nőt akarj párodnak nem pedig egy női ruhás, sminkelt pasit.

Ezt a transzfób bélyeget amúgy a transzok csak azért mondják másokra, mert az emberek többsége nem vonzódik hozzájuk/nem vállalná fel őket. Úgy, hogy mellesleg sok transz sem szeretne transz párt... vajon miért?

2022. jan. 16. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem transzfóbia, ez hiszti.
2022. jan. 16. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Egészségesen reagál az elmebajra.
2022. febr. 13. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazad van. Szerintem már csak azért is betegség ez az egész homoszexualitás és nem változtatás, mert a normálisat és Természeteset kezdik beállítani betegesnek azok, akik elcseszték az Életüket ilyenekkel valamiért.

Én is utálom ezt a témát; hát még akkor, ha meg akar valaki győzni arról. Mindenképp undorító, de te meg figyelj oda, hogy kivel jössz össze.

Én pl az olyan "lányokat" utálom, akik a homoszexuálisok karjaiba löknének csak azért mert szerintük azzal nincs baj és az jó; de hát az ilyen lányok olyanok is.

2022. febr. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!