Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexbe pontosan mi tartozik bele és mi nem?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy nyilván az orál, aktus, esetelag anális aktus, egymás nemiszervének kézzel való izgatása beletartozik. De pontosan mikortól számít szexnek amit két egymáshoz vonzódó ember tesz?2021. febr. 13. 17:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem onnantól kezdve számít szexnek, mikor bármilyen úton módon izgatásra kerülnek a nemi szervek 🤷♂️
2/5 anonim válasza:
Klasszikus értelemben a behatolás számít igazi szexnek, de az orális SZEX is annak számít szerintem, a nevében is benne van, vagy az anál. De ha valaki pl csak leszopott, akkor mégsem szokás azt mondani, hogy szexeltél az adott lánnyal.
3/5 anonim válasza:
szerintem bármilyen tevékenység szex, ami szexuális izgalommal jár és elsődlegesen emiatt csináljátok. (pl. végigcsókolgatod a párod testét)
4/5 anonim válasza:
Az tőled és a partneredtől függ.
5/5 anonim válasza:
Mivel a szexben a maszturbáció is beletartozik, ezért akkor is szex van, ha egyedül vagy a képzeleteddel. Már akkor is szex van, hogyha mentálisan elképzeled, csak energia formában...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!