Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi tartozik a szexmentes BDSM körébe?
Fenekelés,kikötözés,fóliázás,légzéskontroll,csipeszelés,viaszozás,feszítés,köpés,verbális alázás,hallás,látás kontroll,stb.
100% os szexmentes bdsm nincs!
Az elöttem szólónak igaza van.
Ez egy intim szféra és olyan nincs hogy szexmentes.
Jelenesetben a bdsm ben a szexualitás más értelmezést nyer.
Mezítelen test az már intim lét.
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Igen ezek alapján én is azt gondolom, hogy ha valaki ilyen szinten belép az intim szférámba, ráadásul meztelen vagyok, az már igenis nem szexmentes, csak nincs aktus. Amúgy ennek így van értelme, mármint volt valamelyikőtöknek ilyen élménye?
Gondolom pofonok, ostorozás is ide tartozik...
Amúgy ez nekem úgy hangzik, mint egy S/M játék...
Az úgy mond szexmentes rész nagy fokú önkontrollt von magával a a dom ot illetően.
Igen! Pofon,ostor,korbács,paskoló,pálca,lovagló pálca,nádpálca,vesszőzés,bőr öv.
Ez picit olyan mint a jóni masszázsznál tanúsított önuralom.
Ezek a dolgok a bizalomra alapulnak.
Mi ez a h*lyeség, hogy nincs szexmentes bdsm.
Attól, hogy van szexuális töltet közöttük, attól még pl két meztelen ember egy helyen nem jelent szexet...
Mint a fizetős domináknál, max kézi levezetés van, és jéé, megvolt a bdsm rész és szexmentes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!