Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új dolog, hogy golyók vannak a péniszben?
Nem tudom, hogy mennyire úgy dolog ez! De én csak mostanában olvastam erről rossz a rosszlanyok.hu És nem tudom elképzelni hogy mi ez! Na jó elképzelésem, az azért van!
De valaki elmagyarázná, hogy mi ez az eszköz?
Te jó ég :)
Ez még leírva is fájdalmasnak tűnik…
Akkor ez olyasmi, mint a péniszgyűrű csak örökre ott marad ? Mi a különbség a péniszgyűrű és e között a golyó között?
A péniszgyűrű a pénisz tövében van, fokozza az erekciót, ha rezgős még a csajnak is igazán jól eshet.
Ezek a golyók a bőr alá kerülnek beültetésre végig a pénisz teljes hosszában, elég random szétszórva.
Szerintem nem túl impozáns, de kinek mi tetszik és nem ítélek el senkit.
Na igy már el tudom képzelni. Mert vibrátorban már láttam ilyet…
Micsoda őrültség….
Nem új dolog, csak miután találkoztak a prostik egyre sűrűbben a gyakorlatban ilyennel akkor rájöttek nem akarnak ilyen vendégeket. Praktikus okból, ti. ha sz.rul van csinálva a műtét akkor a felszínen be tud vérezni, illetve keményebb, nyom, durvább a golyó mint a péló és a prostinak kell a "munkaeszköze" (p.nci) a következő aznapi x kuncsaftra is.
A gyűrű vs. golyó között a legnagyobb különbség hogy a gyűrűt KÍVÜLRŐL teszed rá, a golyókat meg beültetik a bőr alá.
Ez nem új, hanem már elég régi dolog, és sittesek csinálják a börtönben, és az ő körükben elterjedt, azért nem hallottál róla. Normális emberek nem tudnak erről , én is egyszer egy olyan embertől halllottam aki börtönben ült.
"Végy egy műanyag fogkefét, törj le a végéből egy centis darabot, csiszolgasd, amíg golyó formájúvá nem válik. Ha ezzel megvagy, smirglivel polírozd egészen simára, ezzel az implantátum el is készült. Jöjjön a szike megalkotása. A fémkanál nyelét reszeld szögletesre, úgy, hogy a nyélszélessége megegyezzen a golyó átmérőjével. Ha kész, élezd meg az egyenes végét, mint egy vésőét. Most már csak bátorság kell. A péniszről előre kell húzni a bőrt, majd egy könyvre helyezni. Ha ez megvan, a kanál-vésőt ráhelyezzük a kifeszített bőrre, és egy jól irányzott ütéssel átlyukasztjuk a bőrt... most már csak az előkészített golyót kell becsúsztatni... Két-három nap alatt begyógyul a seb."
Gondolom sok ilyen golyósfaszú sittes jár kurvázni és elegük lett belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!