Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tudják _nem_ érzelmi alapon kezelni a szexet, csak a testiség szintjén maradva?
Feleségem (30+) szeretne egy jóval fiatalabb, de abszolút kezdő, tapasztalatlan, esetleg szűz srácot (21-22 évesnél fiatalabbat) bevenni harmadiknak.
(Hetero alapon, ezért is van ebben a kategóriában a kérdés!)
Fordított felállás már többször is volt az én kérésemre, illetve egyszer egy barátnőjével, aki jelezte, hogy beszállna harmadiknak. Nem volt belőle probléma, a barátnővel azóta is jóban vannak, a téma nem jött fel azóta)
Szerintem amúgy esélytelen a fenti paramétereknek megfelelő srácot találni online, mert csak 40+-os, magukat huszonévesnek kiadó férfiak fognak írogatni, hátha alapon!
Kérdésem azokhoz szól, akik jártak már hasonló cipőben:
A nők tudják ezt nem érzelmi alapon kezelni és szexelni valakivel csak a testiség szintjén maradva?
Egyrészt sztem tök jó, hogy ilyen nyíltan meg tudjátok beszélni a vágyaitokat, és partnerek vagytok ezek teljesítésében is.
Biztosan izgatja a dolog, hogy "tanárnéni" legyen, jó is az. De azért szerintem egy szűz lány más tészta kicsit, mint egy szűz fiú. Minden esetre az agresszív reakció furcsa, talán inkább annak szólt, hogy ő már partner volt a te vágyaidhoz, és nem tetszett neki, hogy neked aggályaid vannak az övével kapcsolatban.
A te feleséged mar bocsesz,nem kicsit bunkócska.
"Ha nem tetszik el lehet válni"
Te egy függősegi és nem egyenrangú partneri viszonyban vagy!!
Felesleges is a félelmed mert azt csinál meg veled amit akar.Lehet kirúg egy két hónapr,míg a fiúcskával szórakozik.Aztan talan radszól hogy visszamehetsz..
Hát barátom őszinte részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!