Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők tudják _nem_ érzelmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tudják _nem_ érzelmi alapon kezelni a szexet, csak a testiség szintjén maradva?

Figyelt kérdés

Feleségem (30+) szeretne egy jóval fiatalabb, de abszolút kezdő, tapasztalatlan, esetleg szűz srácot (21-22 évesnél fiatalabbat) bevenni harmadiknak.

(Hetero alapon, ezért is van ebben a kategóriában a kérdés!)

Fordított felállás már többször is volt az én kérésemre, illetve egyszer egy barátnőjével, aki jelezte, hogy beszállna harmadiknak. Nem volt belőle probléma, a barátnővel azóta is jóban vannak, a téma nem jött fel azóta)

Szerintem amúgy esélytelen a fenti paramétereknek megfelelő srácot találni online, mert csak 40+-os, magukat huszonévesnek kiadó férfiak fognak írogatni, hátha alapon!

Kérdésem azokhoz szól, akik jártak már hasonló cipőben:

A nők tudják ezt nem érzelmi alapon kezelni és szexelni valakivel csak a testiség szintjén maradva?

2023. ápr. 27. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt sztem tök jó, hogy ilyen nyíltan meg tudjátok beszélni a vágyaitokat, és partnerek vagytok ezek teljesítésében is.

Biztosan izgatja a dolog, hogy "tanárnéni" legyen, jó is az. De azért szerintem egy szűz lány más tészta kicsit, mint egy szűz fiú. Minden esetre az agresszív reakció furcsa, talán inkább annak szólt, hogy ő már partner volt a te vágyaidhoz, és nem tetszett neki, hogy neked aggályaid vannak az övével kapcsolatban.

2023. ápr. 28. 07:12
 12/13 anonim ***** válasza:
15%

A te feleséged mar bocsesz,nem kicsit bunkócska.

"Ha nem tetszik el lehet válni"

Te egy függősegi és nem egyenrangú partneri viszonyban vagy!!

Felesleges is a félelmed mert azt csinál meg veled amit akar.Lehet kirúg egy két hónapr,míg a fiúcskával szórakozik.Aztan talan radszól hogy visszamehetsz..

Hát barátom őszinte részvétem.

2023. ápr. 28. 07:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdezo, hogy alakult azota a dolog a feleségeddel? Osszehoztátok neki a fiatal fiut? vagy meg tudtátok ezt normálisan beszélni legalább, hogy mi vonzza benne ot?
2023. jún. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!