Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy a férfi makkja, mit szeretnek (ha szeretnek) a nők ebben?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 10:03
2/9 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy jobban érzik amikor mozgatja bennük a pasi.
4/9 anonim válasza:
Én nem tudom, pedig elég nagy makkom van. Valahogy soha nem került szóba a mérete
De gondolj bele, hogy vannak férfiak -köztük én is- akinek meg nagyon tetszik ha egy nő csiklójának a makkja nagy.
5/9 anonim válasza:
Volt, aki kihangsulyozta, hogy nagyon érzi és nagyszerű érzés. Főleg azoknak a lányoknak jó szerintem, akik imádják, ha a mehszajukig er es meg van keményen dugva. Az nekem is iszonyat izgató, ha látom érzem rajtuk, hogy imádják.
6/9 anonim válasza:
én férfi vagyok, nagyon nagy a makkom és nem szeretik xd egy két kivételtől eltekintve
7/9 anonim válasza:
Hát a nagyon nagy sem szerencsés, a simán nagy a legjobb szerintem :)
8/9 anonim válasza:
A pasit aki hozzá tartozik és ahogy használni tudja.
9/9 anonim válasza:
7-es, ugye tudod hogy ezzel kb semmit nem mondtál? Nem tudjuk ki mit értelmez "simán nagynak" 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!