Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt előbb? a kedveskedés vagy a szex?
A párommal elég nehezen csiszolódunk össze. Ő(L) dögös, viszont valamiért nem egy szexgép. Én viszont iszonyat mód kívánom, mivel abszolút a zsánerem, de hiányzik a visszairányú kívánalom.
Mostanában állandóan azt szajkózza, hogy én csak meg akarom d.gni és nem foglalkozok a lelkével, és ha nem csak azt látná rajtam, akkor ő is jobban kívánná a szexet.
Én nem gondolom, hogy nem foglalkoznék a lelkével, de bármivel is próbálkoztam (odafigyelés, apró ajándékok, meglepetések, stb) nem lett részéről nagyobb a kívánalom.
Azt mondja, neki nem elég ha "csak" kívánom, neki kell a lelki oldal is, én meg úgy gondolom, ha valaki kívánja a másikat (testileg), akkor azt lelki dolog nélkül is kívánja.
Kezd elveszni a lelkesedésem iránta, szerintetek mit tegyek?
Ez így nem lesz jó...
A szépség nem elég önmagában, ha a személyisége nem olyan.
királylányszindrómás picsának hívjuk az ilyet.
Te teperhetsz hogy szórakoztasd, szex semmi. teljesen kiszipolyoz majd eldob majd mint egy zsepit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!