Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők tudják _nem_ érzelmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tudják _nem_ érzelmi alapon kezelni a szexet, csak a testiség szintjén maradva?

Figyelt kérdés

Feleségem (30+) szeretne egy jóval fiatalabb, de abszolút kezdő, tapasztalatlan, esetleg szűz srácot (21-22 évesnél fiatalabbat) bevenni harmadiknak.

(Hetero alapon, ezért is van ebben a kategóriában a kérdés!)

Fordított felállás már többször is volt az én kérésemre, illetve egyszer egy barátnőjével, aki jelezte, hogy beszállna harmadiknak. Nem volt belőle probléma, a barátnővel azóta is jóban vannak, a téma nem jött fel azóta)

Szerintem amúgy esélytelen a fenti paramétereknek megfelelő srácot találni online, mert csak 40+-os, magukat huszonévesnek kiadó férfiak fognak írogatni, hátha alapon!

Kérdésem azokhoz szól, akik jártak már hasonló cipőben:

A nők tudják ezt nem érzelmi alapon kezelni és szexelni valakivel csak a testiség szintjén maradva?

2023. ápr. 27. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
persze hogy tudják, hiszen akkor nem lenne minden nőnek házasságig 10+ partnere....
2023. ápr. 27. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Persze, hogy tudják, csomó ilyen nő van, csak én nem találom őket.
2023. ápr. 27. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen tudjuk!

38N

2023. ápr. 27. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Igen tudják. Mi swingerben, szervezett privát partikon szoktunk bevenni pasikat, s a hátunk közepére kívánjuk aki túlgondolja a dolgot. Az akkor és ottnak szól a történet, offoljuk azonnal a fickót ha nagyon nyomulni akarna.

S a többi párnál is ugyanezt látom.

2023. ápr. 27. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Tudom hát, sőt úgy jobb is :D
2023. ápr. 27. 23:59
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez az adott egyéntől függ, nem attól, hogy nő-e.
2023. ápr. 28. 02:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Tudjak hat, tobbszor elofordult mar, hogy egy lany baratom, akivel mar gyerekkorom ota ismerjuk egymast (o 5 evvel idosebb) jol ramtantott amikor valahogy olyan szituacioban talaltuk magunkat, hogy kettesben vagyunk nala. Na es aztan a szexrol ne is beszeljek... Azota mar eltelt par ev, de nem szokott szoba jonni, jo a viszonyunk azota is. Neki parja van, ot is ismerem mar egy ideje.
2023. ápr. 28. 03:12
 8/13 anonim ***** válasza:
7es vagyok, ramrantott*
2023. ápr. 28. 03:12
 9/13 anonim ***** válasza:
14%
32 eves szuz ferfi. Irhatsz privatot.
2023. ápr. 28. 05:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Számomra csupán két dolog furcsa:

Az egyik, hogy minél fiatalabb fiút szeretne (nyilván nem egy kisgyereket, de minél tapasztalatlanabbat)

A másik, hogy tegnap szinte rámförmedt, mikor megkérdeztem az első pontban említett dolgot, hogy fordítva mit gondolna, ha én akarnék egy szűz közeli lányt betanítani. Azonnal átment agresszívbe, valamit közölte, hogy ha nem tetszik, el lehet válni

2023. ápr. 28. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!