Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves szűz férfinak mennyi pénzt kellene elköltenie prostikra ahhoz, hogy behozza az elmaradását?
30 -as:
Nem kell, hamarosan majd jönnek az élethű szexrobotok, amikbe természetesen a ChatGPT lelke lesz. Mag a realisztikus textúrájú és élethű tapintású gumibabák már megoldottak (igaz nem olcsóak), már csak mesterséges lelket kellene belevarázsolni, meg valami fűtőszálat végigvezetni a bőr alatt, hogy emberi tapintású legyen, meg befújni valami kellemes perverz illattal. Csak legyen majd pénzed rá.
Uhhh Robot szex??? Kisrobotok fognak születni?
És Szex szex szex ezerrel...
Jó nem mindenki szeret szexelni, de olyan szépek ezek a mai nők, hogy ááá... Aki megteheti az szexelni is fog velük... Csak nehogy szexelés közben azt mondja, hogy megsérült az egyik hangszóróm nyögés közben.... :XD na mindegy.
Modern világ, csak nehogy elbasszuk!
Ha nem figyelünk akkor óriásit bukhatunk, és tragikus következményei lehetnek!
Ésszel fiaim! Olyan nagyot lehet pofára esni, hogy utána azt mondod még egyszer ilyet átélni nem akarok... Mert aki leesik a magasból az nagyot esik, és szörnyű következményei lehetnek.
Így megint csak azt mondom ésszel a technikával!
Tudatosan és megfontoltan, köszönöm!
Most csak írtam valamit hirtelen, ami eszembe jutott, kérdés, hogy ebből mikor lesz bármi is. :D Amúgy meg:
"És Szex szex szex ezerrel..."
Csak annyi változna, hogy sokan nem önkielégítést végeznének ezerrel, hanem szexrobotot dugnának ezerrel. Kicsit kitolódna az ingerküszöb, de semmi nem változna. Ahogyan te is mondtad, aki igazi nőt akar dugni, az ezután is így fog tenni. De gondolj csak bele, tudom most elég hihetetlennek tűnik amit mondok, de mennyi nemi erőszak megszűnne a világban, ha léteznének ezek a nagyon élethű, emberszerű szexbabák? Hány nő nem esne áldozatául egy elmebeteg erőszaknak? Persze ehhez kellene az is, hogy megfizethető legyen egy átlagos keresettel rendelkező ember számára is. Erről amúgy eskü beszélgettem a ChatGPT -vel is már, de ha lát is igazságot vagy részigazságot a mondandómban, mindig elkanyarodik egy olyan irányba, hogy ez nem tűnik jó irányzatnak, meg hogy az embereknek a társas kapcsolatain kellene javítani, meg nem csak a szex a minden, meg az AI soha nem fogja helyettesíteni az igazi öntudatot, na érted. Kicsit túltolja mindig ezt a dolgokra való figyelmeztetést meg a jó irányba terelgetést, bár így lett programozva, szóval végül is nem tehet róla. Ettől még én nagy potenciált látok ebben. Lehet, hogy lecsökkenne a túlnépesedés, és tényleg csak az olyan párok vállalnának gyereket, akik tényleg testileg és lelkileg is megütik azt a szintet, hogy érdemes legyen tovább vinni a génállományt. Mert ami most megy, az sincs rendben.
A nemi erőszakot sajnos nem tudom, hogy csinálják...
Tényleg feszült az ember állapota és utána kényszeríti , a nőt, hogy Már pedig én be akarom rakni....? Lefogja az asszonyt és hatalmába keríti, engedelmeskedik neki? Ez , hogy szokott történni? Mesélj már el egy sztorit...
34 -es:
Sajnos nem tudom átérezni személyesen a nemi erőszakot, hisz én nem tudnám megtenni, így nem is tudok mesélni róla. Belém ez úgy van kódolva, hogy a nőnek is akarnia kell, sőt mi több, inkább ő éreztesse velem azt, hogy már nagyon akarja, akár még jobban is, mint én. Meg gáz vagy sem, de én amúgy is inkább az az alárendelt típus vagyok, bár utóbbi vágyamnak nem nagyon adok hangot. Vagyis, hogy a nő az erősebb a szexben, ő hatalmaskodik felettem, ő kényszerít rá engem a szexre, megfélemlít kicsit. De a fordítottját nem tudom még csak elképzelni sem, mint érzést vagy vágyat. És tudom ez is gáz, ha valaki ilyen mint én, de inkább legyek ilyen, mint aki a bántalmazó. Mert az én esetemben nekem nincs lelkiismeret furdalásom, hisz én esek ki áldozatnak. Max olyat tudnék megtenni, persze csak ha a nő kérné, hogy dugjam kicsit keményebben, vagy szorongassam meg időnként itt-ott, de még így is valószínűleg éreznék valami lekiismeretfurdalást a kezdetekben. De ilyen, hogy erőszak meg egyéb bántalmazás, ez részemről kizárt.
De ha megpróbálom elképzelni a másik oldalt, akkor egyszerűen arról lehet szó, hogy egy ilyen emberből alapból hiányoznak érzések, tehát valami zéró empátia lehet az agyában, vagy pedig emocionális IQ. Képtelen a másik nem helyzetébe, testébe, lelkébe beleképzelni önmagát. Meg mivel nincs az a képessége, hogy el tudja érni, hogy egy nő szeresse, ezért valószínűleg az agya úgy kódolja magát az idők során, hogy ha nem kap örömet szeretetből, akkor majd megszerzi erőszakból. Mivel az ilyen embernek már csak az okozhat örömet, ha hatalmat és irányítást szerezhet egy másik gyenge teremtmény felett. Neki ez a csúcs, ez a maximális örömérzet amit elérhet, hisz fogalma sincs mi az, amikor szeretetből részesül valaki jó érzésből. Az erőszak az az olcsóbb, egyszerűbb megoldása annak, hogy kicsit "jól" érezd magad. De mondom ezt csak én képzelem így, személyesen nem tudhatom, mivel ez szerintem kicsit születéskor is eldől, nem csak neveléstől függ.
Tedd fel magadnak a kérdést: Ha levágnák a farkad és soha többet nem szexelhetnél, még úgy sem, hogy ingyen kapod, akkor mihez kezdenél? Megnéznéd a vonat kerekét alulról akkor is? Vagy találnál egy értelmes elfoglaltságot, amiben jól érzed magad?
Masszívan látszik rajtad, hogyan nyomorítottak meg a társadalmi elvárások és a szex=boldogság (még több szex = még több boldogság) típusú tévképzetek. Nem csodálom, mert mindenhonnan ez folyik, a tévéből, a rádióból, a Facebook-ról, az újságok hasábjairól. Szerintem menj el egy pszichológushoz vagy akár szexuálpszichológushoz és foltozd be magadban ezt a hibát, mintsem itt öngyilkosjelöltködsz.
Ha ez megvan, találd meg azt, amiben a legjobb vagy és csináld. Nikola Tesla is leélt egy szexmentes életet és mégis nagyszerű dolgokat csinált, talált fel. Fel sem tudnád hívni a kurvát a munkássága nélkül.
Üdv. egy 35 éves, soha nem csókolózott, autó és jogosítvány nélküli szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!