Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves szűz férfinak mennyi pénzt kellene elköltenie prostikra ahhoz, hogy behozza az elmaradását?
Szerethető nő nincs ebben a Világban? Én idáig egy nővel sem találkoztam még aki szeretett volna engem...
Bocsánat, de minden nő azt mondja, hogy bunkó vagyok.
Vajon miért? Általában kedves vagyok velük, de a nők többszörös érzékenységben szenvednek.
Hirtelen haragú az összes csaj.
Olyan érzékenyek lettek ezek a nők, hogy a mai világban, MO-n nincsen spártai nő, nem állják a pofonokat... Spártai embernek spártai nő kell...
Ha a nőknél olyan hiper érzékenység van, hogy az valamilyen hihetettlen.
Főleg a magyar nőknél. Pesti csajokat jobban szeretem, mert azok legalább egyértelműen kifejezik az érzésüket.
Visszatérve a nőkhöz, ha már egy kicsit is megsérted az egojukat, képesek szörnyé változni.Vagy csak az én családomban ilyenek a nők?
ÁÁ Degennnácccióóóó.....
Bazdmeg úgy élni, hogy nem jut barátnő. Kibaszás.
Most akkor egy fával keféljek?
Valaki próbálta már amúgy fával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!