Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 35 éves szűz férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 35 éves szűz férfinak mennyi pénzt kellene elköltenie prostikra ahhoz, hogy behozza az elmaradását?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 00:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért is? Ez az, amit soha nem írtál le részletesebben. Most tegyük csak fel, hogy talán ronda vagy, és azért. Valójában az sem lehet kifogás, mert férfiak esetében mennyi ellenpéldát látni...Itt inkább a személyiségeddel, hozzáállásoddal van baj. Te lefixáltad magadban, hogy márpedig biztosan te nem kellesz senkinek. És ha ezt sugározod mindenki felé, akkor sajnos ez is lesz a valós képed. A nők annyira le tudják ezeket olvasni akár szavak nélkül is, ha ennyire önsajnálkozó valaki. Jó, tegyük fel, te valami oknál fogva tényleg nem lennél szerencsés 100. próbálkozásra sem. És akkor mi van? lehet majd a 110. vagy 1000. lesz a nyerő. Szóval ez csak rajtad áll. Bár ezzel a hozzáállásoddal valóban nehéz lehet.
2023. ápr. 28. 21:13
 22/37 A kérdező kommentje:
Az olyan itteni kérdések alapján, amik rám is érvényesek, a kommentek alapján jó esetben is a 99% utasítana el. Inkább nem részletezem, mert biztosan ti is rávágnátok, hogy bizony, szinte senkinél nem lenne esélyem.
2023. ápr. 28. 21:26
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
Emberek! Gondolkoztatok már azon, hogy egy nőnek mire kell a férfi?
2023. ápr. 29. 09:53
 24/37 anonim ***** válasza:
76%
#23 Anyagi és szexuális igények kielégítésére nagyrészben ..
2023. ápr. 29. 10:02
 25/37 anonim ***** válasza:

Szerethető nő nincs ebben a Világban? Én idáig egy nővel sem találkoztam még aki szeretett volna engem...

Bocsánat, de minden nő azt mondja, hogy bunkó vagyok.

Vajon miért? Általában kedves vagyok velük, de a nők többszörös érzékenységben szenvednek.

Hirtelen haragú az összes csaj.

Olyan érzékenyek lettek ezek a nők, hogy a mai világban, MO-n nincsen spártai nő, nem állják a pofonokat... Spártai embernek spártai nő kell...

Ha a nőknél olyan hiper érzékenység van, hogy az valamilyen hihetettlen.

Főleg a magyar nőknél. Pesti csajokat jobban szeretem, mert azok legalább egyértelműen kifejezik az érzésüket.

Visszatérve a nőkhöz, ha már egy kicsit is megsérted az egojukat, képesek szörnyé változni.Vagy csak az én családomban ilyenek a nők?

ÁÁ Degennnácccióóóó.....

2023. ápr. 29. 10:17
 26/37 anonim ***** válasza:
1 millàt ha ràköltesz màr elég sokmindent behozhatsz.. trófea ügyileg
2023. ápr. 29. 13:06
 27/37 anonim ***** válasza:
Havi 30.000-ből nehéz lesz...
2023. ápr. 29. 13:36
 28/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha 20 év lemaradást számolunk és kb 10 év mire bepótolod, milliárd fölött lesz a végösszeg!
2023. ápr. 29. 16:38
 29/37 anonim ***** válasza:
83%
Keress több barátnőt,szeretőt , prostit és hamar behozhatod a lemaradást :D
2023. ápr. 29. 16:45
 30/37 anonim ***** válasza:
76%

Bazdmeg úgy élni, hogy nem jut barátnő. Kibaszás.

Most akkor egy fával keféljek?

Valaki próbálta már amúgy fával?

2023. ápr. 29. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!