Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen van esélyem megfektetni egy 35 éves nőt? Vagy túl nagy a korkülönbség?
23 voltam, amikor először feküdtem le későbbi állandó szexpartneremmel aki akkor 42 volt.
Ha van összhang, és vonzódik hozzád akkor igen.
Én 23 éves vagyok, nagy intim méretem van és sportos testem, és tapasztalatból mondom, hogy kb ez az ami számít ebben az esetben. Meg hogy bírd a szexet nagyon sokáig. Ahogy írták, egy érettebb nő már tudja mit akar az ágyban. És nyilván egy normális párkapcsolatra nem sok esély van köztetek, ez általában csak a szexről szól. Neked imponál, hogy érettebb nővel lehetsz, neki is imponál, hogy fiatal srácok tartják karban, ennyi.
Tinderről több ilyen harmincas nővel voltam, negyvenes is összejött már. Aktívan kell keresgélni, és a nagy számok törvénye alapján mindig összejön 1-2. Félig igaz csak, hogy alacsonyabb a "piaci értékük" mint a huszasoknak, ez még nem jelenti azt, hogy olyan könnyűvérűek is. De nem egy gyertyafényes randin kell lenyűgözni őket, mert általában van lakásuk, autójuk, jó munkahelyük és ki tudnak maguknak mindent fizetni, szóval egyszerű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!