Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha BDSM játékba csatlakozom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha BDSM játékba csatlakozom harmadiknak akkor ez hogy lenne?

Figyelt kérdés
Egy dom csávó és egy szolga csaj mellé mennék harmadiknak. Én is szolgaként. Csak azon agyalok, hogy ilyenkor a csávóval is kell esetleg ezt-azt csinálnom? Vagy ilyenkor hogy van?
2023. ápr. 26. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előfordulhat. Kérdés heteró-e a srác. Mondjuk ha én lennék így a dom tuti bedobnám, hogy cumizz kicsit :D Aztán mikor odatérdelsz szólnék, hogy vicceltem :D
2023. ápr. 26. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt előre jó tisztázni, hogy mik a tabuk és a határok.

Én pasit nem vennék be 3.-nak, de korábban az egyik subommal kerestünk 3.-at, viszont sok volt a kamus, meg akikkel nem passzoltak az elképzelések.

Alap, hogy előtte tisztázzuk a dolgokat és utána vágunk bele...

2023. ápr. 26. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tőletek.

Mindig előre tisztázva vannak a szabályok, mi tabu és mi nem.

2023. ápr. 26. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
BDSM vagy sem, ha 3-ashoz csatlakozol akkor mindig megbeszélitek előre a játékszabályokat, azt hogy ők mit szeretnének, mik a határok. Ha neked belefér akkor csatlakozol, ha nem akkor meg mindenkinek van választási lehetősége.
2023. ápr. 26. 12:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondják kéne. Csak elég nagy neki. Mit tegyek? Vállaljam így is? Ti mit tennétek?
2023. ápr. 28. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért mi döntsük el?

Innentől már kamunak tűnik az egész.

2023. ápr. 28. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Bdsm nem feltétlen szexuális, de van egy csomó kontár aki ezzel álcázza azt, hogy semmi szexuális kultúrája nincs és "így nem számít nemi erőszaknak" (nem a f@szt nem)

De ja, pusztán az, hogy Dom vagy sub valaki, még nem az a dinamika leírásának a vége.

Van egy csomó más faktor, sokféle Dom stílus van.

Van aki verbálisan aláz, a másik inkább fizikailag szadista, a harmadik inkább dícsér, és van aki direkt zabolátlan subokat szeret.

Mielőtt beleegyezel bármibe, ezeket át kéne beszélni.

Egy jó sub tudja mit akar, hol vannak a határai. Ez lenne az alap. Ha még nem volt ilyesmiben részed, akkor is kb tudod, mi az ami izgat, mire van igényed, mi az ami nem. Nézz utána mik a veszélyek, mi az ami a kockázat, és ezeket hogyan lehet minimalizálni.

Ha egy Dom csak úgy rábólint bárkire, az nem jó jel.

Ez azt jelenti, hogy kb lesz@rja te mit akarsz, te miért vagy ott, ő úgy van vele, hogy a subnak kuss a neve, ér örüljön ha egyáltalán ránéznek.

Ez nem egy felelősségteljes Dom, miért is akarnád te, vagy egyáltalán bárki rábízni magát erre?

Egy felelősségteljes Dom tudja mihez ért, mihez nem. Tudja mivel tudja húzni az agyadat, és mi az amitől inkább kiesel a szerepből.

Tudja milyen kérdéseket kell kérdeznie, pl szívbeteg vagy-e, vagy van-e valami olyan traumád vagy fóbiád amitől napokig padlón leszel?

Ha egyszerre hárman lesztek, akkor ez még több tényezős.

Nem tudhatod, lehet a te érdeklődési köröd a másik subnak tabu, vagy fordítva.

Ha pl az egyikőtök a DDlg dinamikára izgul, a másik sub meg gyermekkori abúzus áldozata volt, és ettől a scenetől szuvid lesz, az pl nem lesz összeférhető.

Vannak emberek, akik brat típusok, ők arra izgulnak, hogy visszabeszélnek, engedetlenek. Ha egy ilyen sub összekerül egy olyan Dommal, aki ezt nem tudja kezelni, az baromira frusztráló lesz mindkét félnek.

Impact play (fenekelés, korbácsolás, pálca stb) pl eléggé technikás, nagyon nem mindegy mivel hova ütsz. Ezzel pl komoly maradandó sérülést lehet okozni, szóval ép eszű ember nem engedi át a gyeplőt csak úgy bármilyen random idiótának.

Shibari szintén elég technikás, ha tényleg akarod csinálni, akkor nem árt ha nem bénítod meg a partnered idegrendszerét.

Szóval ja, írj nekik egy bemutatkozást, hogy kb mire vágysz.

Ők is írnak egyet, és ebből kb látni fogjátok, hogy összeilletek-e.

2023. ápr. 28. 17:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Inkább mondtam hogy hagyjuk. Féltem.
2023. máj. 30. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!