Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajom bdsm es erenyovet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom bdsm es erenyovet akar ram engem is izgat de nagyon felek mit tegyek ? tobbi lent

Figyelt kérdés
azt mondja egezs nap rajtam lesz 2hetente egyszer vehetem le es akk is csak azert h kiverje es h megmossa . felek nagyon mert mondta h ezt illik megtenni a parunkert el vagyok kicsit nyomva de jol erzem magam, ha pl feleselek neki alam nyul

2023. ápr. 16. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Illik megtenni a párunkért? Hajítsd ki, egy erőszakos féreg.
2023. ápr. 16. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Betegek vagytok, már ne is haragudj. És munkába is erényövvel mész? Mert hogy otthon hétvégén még megérteném de hetekig.. amúgy meg vigyázz, pl a pénisz gyűrűt se lehet sokáig használni mert kárt okozhat..
2023. ápr. 16. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Kérj te is cserébe tőle valami extrát
2023. ápr. 16. 22:23
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Összemegy a kukid
2023. ápr. 16. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
Merevedési zavart is okozhat tehát nem fog felállni egy idő után
2023. ápr. 16. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit én itt problémásnak érzek: lelki zsarolással akár rávenni valamire, amitől te vonakodsz. A BDSM nem ilyen. Ezt NEKED is akarod kell. Nem más kívánságát kell teljesítened. Ha úgy van, TE hódolsz be.

Szóval jól gondold meg, hogy mit érzel, és csak akkor menj bele, ha te ezt akarod. Én inkább ellenzem, hogy beleugorj, mivel te habozol, azaz nem igazán akarod, ő meg inkább bántalmazónak tűnik ennyiből, nem normális BDSM-ezőnek. A kulcs minden BDSM dologban, hogy mindketten (!) akarják, minden nyomás, érzelmi zsarolás stb nélkül. És kapcsolatotok ennyi leírás alapján inkább bántalmazó, semmint BDSM!

2023. ápr. 16. 23:07
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Hú wazze' jó büdös húgyszagú leszel ha 2 hétig rajtad lesz, ne ülj mellém a buszon 😂 de a hajléktalanok is fintorogni fognak a közeledben.

Éjszaka amúgy is feláll ha akarod ha nem, max. nem fogsz tudni aludni ha folyton felébredsz. A péniszketrec nem arra van hogy 0-24-ben rajtad legyen.

2023. ápr. 17. 01:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi már próbáltuk. De csak rövidebb időre, maximum 1-2 napra. Izgalmas tud lenni.

Viszont hosszútávon nem tudom, kicsit félünk tőle. Több helyen olvastuk, hogy okozhat egészségügyi problémát. Erről mi a véleményetek? Van akinek okozott már?

2023. ápr. 17. 07:32
 9/13 bedrik ***** válasza:
82%

7-es. Akkor mire való egy erényöv, ha nem arra, hogy állandóan viseld?

8-as. Nem okoz egészségügyi problémát, mondom ezt 38 hónap folyamatos viselés után.

Kérdező. Szerintem te csak fantáziálsz...

2023. ápr. 17. 08:27
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

Rám is szokott tenni a feleségem, de nem állandóra, néhány hétre.

Ami fontos, hogy ha te ezt nem akarod akkor ne eroktesse rád mert úgy semmi értelmét nem lesz. Ha te nem vagy elég sub akkor nem lesz jó senkinek.

A másik, hogy nem ártana fokozatosan növelni az időt. Először csak 1 napra aztan 3-4 nap aztán 1 hét stb...

2023. ápr. 17. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!