Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom annyira elfoglalt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom annyira elfoglalt, hogy időpontot kell kérnem szexhez?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon sokat dolgozik. Én is, bár jelenleg azért kevesebbet - közös vállalkozásunkat építjük. Ez természetesen rengeteg munkával jár, ugyanakkor szerintem azért nèha kellene szexelni is, az evésen-alváson kívül.

Konkrétan időpontot kell kérnem, hogy mikorra tud beilleszteni a napirendjébe. És akkor letudjuk a dolgot.

Szerintetek valóban lehet egy ember annyira elfoglalt, hogy alapvető dolgokra ne legyen ideje? Vannak 14-16 órás munkanapjaim nekem is, mègis tudok kis időt szakítani a barátaim üzeneteinek megválaszolására vagy egy összebújásra. Más miért adja elő a mártírt? Sokat dolgozik, igen. És?

Én is.

Tényleg lehet valaki ilyen elfoglalt vagy ő osztja be bénán az idejét?

Köszi

N

2023. ápr. 24. 15:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

egy komplex webshop, ahol minden IT dolgot ő csinál, fejlesztés, kódolás, CSS, technikai megvalósîtások, termékadatlapok, beszerzések, rendelések, optimonk, google ads, kampányok, stb. Èn pedig a szöveges tartalmak, fotózàs, social media, kreatív tartalmak, stb. Több ezer termék. Nem 200/300 termék.

Annyi, hogy könyvelő és ügyvéd van, valamint a PMax-os hirdetèseket egy szakembernek már átadtuk. Sok kontár meló és “ szakember” miatt kell mindent nekünk csinálni. Ami nem gond, de ez rengeteg plusz energiával is jàr. Egyik munkarész sem olyan, mint egy irodai munka vagy egy műszak, hogy lejárt a munkaidőm azt megyek haza. A kreatív munkák és egy saját vállalkozás nem fix munkaidős.

Ennek ellenére én az én részemből mindig tudok úgy levágni, hogy beleférjen ez-az. Ő kevèsbè.

2023. ápr. 25. 12:18
 32/38 anonim ***** válasza:

Mindenkinek arra van ideje amire időt AKAR szakítani..

Rád csak ennyit akar.. pont.

2023. ápr. 25. 12:38
 33/38 anonim ***** válasza:
Te mit csinálsz?
2023. ápr. 25. 13:14
 34/38 A kérdező kommentje:

33:

leírtam.

Köszönöm a válaszokat!

2023. ápr. 25. 13:17
 35/38 anonim ***** válasza:

Most arról álmodoszol, hogy ez majd változni fog. De nem fog. Ha valakinek fontos a másik, akkor inkább nem alszik, de akkor is szakít rá időt. Ez az ember később csak rosszabb lesz. Egy normális férfinak ebben a korban naponta igénye van a szexre. Ezzel az emnberrel valami nagyon nincs rendben. A fontossági sorrendet látod, te egyáltalán nem számítsz neki. Nem is értem miért maradsz vele. Mert a sok munka csak kamu. Én informatikus vagyok, tudom mit jelent ez a feladat. Nem olyan, ami nem bírna várni egy picit. Ha egy frissítés vagy fejlesztés két nappal később megy fel, attól még az üzlet ugyanúgy fog menni. Vagy kiszámolta, hogy hány vevőt vesztetek, ha nem azonnal csinál meg valamit? És ha így is lenne, megér egy eladásnyi haszon annyit, hogy ne szeretkezzen a párjával az ember? Mert ha igen, akkor be is áraztad magad, hogy menniyt érsz neki.

És még valami. Biztos vagyok benne, hogy csak behazudja a munkát, hogy lepattinthasson, te meg vagy olyan buta, hogy elhiszed neki.

2023. ápr. 25. 14:05
 36/38 anonim ***** válasza:

Van ilyen aki tényleg ennyit robotol.. hogy "majd egyszer jó lesz"..

A nője meg összefut valakivel, akitől kap két kedves szót, meg egy arcsimit, 20 perc múlva beleélvez. :D

2023. ápr. 25. 14:07
 37/38 anonim ***** válasza:
#35: Nagyon jól látod. Amennyit veszít az üzleten azzal, hogy nem lesz feltöltve egy fejlesztés csak egy óra múlva, annyit ér neki a párja. Gyanítom, hogy ez nem nagy összeg. De a kérdezőnek ahogy látom hiába is írjuk le, hogy mennyire nárcisztikus a párja, és hogy mennyire nem számít neki, ő a lila ködtől nem lát még. Majd pár év múlva fog, de akkor már késő lesz. Én biztos hogy hanyatt homlok menekülnék egy ilyen embertől.
2023. ápr. 25. 14:11
 38/38 Horst ***** válasza:
Én egy multinál vagyok középvezető, nálunk (is) ez az a réteg ami a munka oroszlán részét végzi. Van nekem is gyakran túlórám, nem ritka egy 12-14 órás munkanap, de a napi kedvességre mindíg szakítok időt. Nyilván van amikor bealszok az esti filmen, nem megyünk naponta randizni, de jelen vagyok amennyire tudok. Nálunk nekem sokkal nagyobb a libidóm, még úgy is hogy van amikor tényleg le vagyok amortizálva agyilag. Kevéslem a szex mennyiségét, de ezt dobta a gép. Beszélni kell róla, ha másképp nem megy akkor keresni mást.
2023. ápr. 25. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!