Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányok ennyire elfoglal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányok ennyire elfoglaltak lennének?

Figyelt kérdés

Még szombat este "néztem ki" 3-4 lányt az oldalról, fel is hívtam őket, de egyik se vette fel.

Próbálkoztam többször is, később is, de semmi.

Gondoltam akkor felhívok mást (mert volt még egy-két alternatíva), de ők sem vették fel.

A számom biztosan nem volt elrejtve, azt ellenőriztem!!!

2020. dec. 15. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Szombat este... szerinted akkor épp nem dolgoznak? :)
2020. dec. 15. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam.. Hogy tényleg ennyire elfoglaltak, hogy akármelyiket hívom, nem ér rá...
2020. dec. 15. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Dugták őket pont
2020. dec. 15. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
COVID-19...
2020. dec. 15. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Némelyik eléggé flegma azért. Én pont ezért hagytam fel ezzel. Eddig sem űztem belőle sportot, mert havi max 2 alkalomról volt szó. Volt egy egy, amelyik bejött, gondoltam felhívom őket. Már itt fake volt a dolog, mert az adatlapon kinn állt a diszkrét szöveg, hogy majd később visszahívlak... Erről ennyit. Gondoltam, ha már lusta volt visszahívni hagyok egy normális üzenetet bízva a válaszában... Ez is 0. A kedvenc szövegem, ha elfoglalt vagyok próbálkozz később szlogen. Az ilyeneket élből fel sem hívtam sosem. Nehogy már még úgy kelljen könyörögni 20 ezerért, hogy had dugja meg az ember. Némelyik kis kurváv@.l elszaladt a ló az az igazság. Volt olyanra is példa, hogy az adatlapon millió egy dolog ki volt írva miket vállal, aztán, amikor találkozáskor mondtam, hogy ezt meg ezt szeretném, akkor annyi volt a válasz, hogy bocs nem javítottam az adatlapom. Arra lusta, ha már b@sz.ik az életre, hogy leüljön a gép elé, de, ha sz@rr.á dugták megértem, hogy nem tud leülni, akkor álljon oda és javítsa. Egyszer jártam így, hogy bent voltam a csajjal a kocsiba, hogy ez meg ez legyen, aztán ugye ahogy mondtam kimaradtak dolgok, így nagyon neki sem lett állva a vetkőzésen kívül semminek. Mondtam a csajnak, hogy akkor hagyjuk az egészet, visszaviszem. Kiszállítattam a kocsiból felöltözni megfordultam, aztán ott is hagytam a fenébe. Csak, hogy máskor legyen ideje javítani az adatlapját.
2020. dec. 15. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Kemény vagy bratyóó ☝️💯🤜🤛

2020. dec. 15. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Szombat este? És 20 óra előtt vissza is értél volna haza?
2020. dec. 15. 16:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem nagyon izgat a kijárási korlátozás.

Másrészről, meg ő jött volna hozzám..

2020. dec. 15. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
6%

Villogott a zöld jel, hogy "Most felveszi"?

A legtöbb lány ezt betartja, és ha nincs ott, akkor nem veszi fel, akkor sem ha éppen nem csinál semmit.

És ez el is várható. Az oldalon elég egyértelmű ennek a jelzése. Ha nem villog a zöld jel, NE hívd!

2020. dec. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!