Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom annyira elfoglalt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom annyira elfoglalt, hogy időpontot kell kérnem szexhez?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon sokat dolgozik. Én is, bár jelenleg azért kevesebbet - közös vállalkozásunkat építjük. Ez természetesen rengeteg munkával jár, ugyanakkor szerintem azért nèha kellene szexelni is, az evésen-alváson kívül.

Konkrétan időpontot kell kérnem, hogy mikorra tud beilleszteni a napirendjébe. És akkor letudjuk a dolgot.

Szerintetek valóban lehet egy ember annyira elfoglalt, hogy alapvető dolgokra ne legyen ideje? Vannak 14-16 órás munkanapjaim nekem is, mègis tudok kis időt szakítani a barátaim üzeneteinek megválaszolására vagy egy összebújásra. Más miért adja elő a mártírt? Sokat dolgozik, igen. És?

Én is.

Tényleg lehet valaki ilyen elfoglalt vagy ő osztja be bénán az idejét?

Köszi

N

2023. ápr. 24. 15:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Az mit jelent, hogy "nem átlagos a szexuális érdeklődési köre"?

Tudom, hogy ez nem lényeges most, csak kíváncsi lettem.

2023. ápr. 24. 16:53
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért én ebédszünet helyett inkább megdugnám a párom, hadd érezze a törődést, aztán napközben majd csipegetek valamit. Nincs írva sehova, hogy csak otthon lehet. Együtt dolgoztok, tehát megtehetitek.
2023. ápr. 24. 17:28
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz. Ha egy pasinak ennyire nem hiányzik a szex, akkor ott komoly bajok vannak. Én nem erőltetném ezt a kapcsolatot tovább. A módszer meg hogy időpontot kell kérni különösen megalázó, ilyet csak egy nárcisztikus majom találhat ki. Vagy aszexuális a srác. De az biztos, hogy nincs rendben, nem való párkapcsolatra.
2023. ápr. 24. 17:42
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy te minden este 22 órától szexelni fogsz. Aki ott van, az ott van, aki nincs az nincs.
2023. ápr. 24. 17:44
 15/38 A kérdező kommentje:

9-es:

mert nekem rá lenne igényem, mert amúgy nagyon jó az ágyban :-/

2023. ápr. 24. 18:18
 16/38 A kérdező kommentje:

10-es:

hát remélem, ha lemegy a munka tempósabb része, akkor azért ennyire nem lesz megszállott. Elvilg azért nem tud másra koncentrálni, mert amíg tudja, hogy nincs 100%-on minden, addig nem tudja fejben elengedni. Így állandóan a megoldásokon jár az agya. Ő nem tud olyat, hogy félretenni valamit 30 percre. Fizikálisan is egy örökmozgó, csak akkor fekszik vagy ül le hosszabb időre, ha alszik vagy dolgozik.

Gondolhatjátok, hogy a simogatós, egyszerű összebújás is úgy néz ki, hogy mondom neki, hogy most 20 percig így maradsz. És addig megpróbálom kiélvezni, hogy csak fekszek a mellkasán és simogatom. Kb. 6 perc után már mozdulna, én meg visszanyomom, hogy mèg nem telt le a 20 perc és kénytelen maradni.

Áh.

Ilyenek .

2023. ápr. 24. 18:25
 17/38 A kérdező kommentje:

13-as:

pont ezt mondtam neki pàr napja. Hogy amúgy remek pasi, rengeteg jó tulajdonsággal, eszméletlen aggyal, de párkapcsolatra alkalmatlan.

Azon gondolkozom, nem szólok tovàbb, egyszerűen nem foglalkozom vele és elkezdek ismerkedni mással. Ha majd érdekli a dolog, tesz érte. Én ezért had ne üljek már ölbe tett kézzel. Tök boldogtalan vagyok ( magammal teljesen rendben vagyok), de szeretném élvezni az életet néha és nyilván ennek szerves része az, ha valakinek fontos vagyok, gyűjtünk közös élményeket.

Akinek vállalkozó a párja, arra mennyi időt fordít a kedvese?

2023. ápr. 24. 18:33
 18/38 A kérdező kommentje:

14-es:

ezen annyira jót mosolyogtam 😊😊😊

2023. ápr. 24. 18:33
 19/38 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy megcsal, hanem tényleg ilyen munkamániás. A saját (nem követendő) tapasztalatomból beszélek, én is ennek vagyok a rabja és alig bírok kiszállni a munkából. A barátnőm az elmúlt időben bejárt az irodába és filctollal befeketítette a naptárom bizonyos napjait, hogy ne tudjak több ügyfelet hívni, mert el kellene mennünk közösen valahova. Aztán elmentünk, de a nyaralás alatt is fejben dolgoztam, sokat kellett telefonálnom és ugyanez volt, hogy lefogott és mondta, hogy most itt maradok. Csütörtök óta pedig 38°C-os lázam van, mert átmenetileg belebetegedtem a munkába, úgyhogy ez most tényleg kényszerpihenő
2023. ápr. 24. 18:38
 20/38 A kérdező kommentje:

19-es:

“ Aztán elmentünk, de a nyaralás alatt is fejben dolgoztam, sokat kellett telefonálnom“

Na, ugyanez itt is. Nem tud szelektálni, időt beosztani, elszeparálódni. De ez amúgy a női oldalról annyira rossz, tényleg nem vicces, mert sosem történik változás. Ti beszèlgettetek erről mélyebben, hogy a barátnőd hogy éli ezt meg? Bár azt hiszem, tudom a választ: Beszélgettek egy szuperjót, minden okè, már épp vidulna fel a nő, erre a férfi feláll és:

- Na akkor most befejezem mèg ezt meg azt, megcsinálom ezt meg azt, elküldöm ennek ezt meg azt, szóval majd folytatjuk. Addig aludj. Vagy főzz, vagy vásárolgass vagy akármi. Puszi cica.

Kb :-)

2023. ápr. 24. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!