Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlanyok.hu-n a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlanyok.hu-n a pasik közül vannak jók? Tapasztalatok? Nagyon gáz, de jelenleg fiatal nőként nincs időm párkapcsolatra és néha a vibrátoron kívül jól esne egy élethű férfi is.

Figyelt kérdés
Vékony vgyk.

2023. ápr. 22. 16:08
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

15-ös. Nagyon köszönöm!!!! Ugye? Köszönöm, h megertesz, meg a visszajelzést is, h talalhatok jót. Mindenki masnak pedig akik nem fognak megerteni, de leírom... Sok pasi baromira jónak tartja magat, majd az ágyba kiderul, h a nyalas az nala kb addig tart h párszor megnyalja az ember csiklójat, aztan bedugja a farkat, elélvezz es ennyi volt. Hogy a nő nem élvezett el, mit számít...?! És sajnos nem egy ilyen van. Tisztelet a kivételnek. Maradjunk annyiban, h sok férfi akar dugni, de nemtud, vagy ronda, vagy elhanyagolt vagy dagadt stb stb. Nagyon sok nőnek sok tényező kell ahhoz, h egyaltalan szexualisan izgalomba jojjon. Mi nemtudunk csak ugy random azzal az emberrel dugni, aki odaáll elenk es azt mondja h dugni akar... Sajnos a kemia fontos. Es igen rosszlanyokon vannak helyes pasik, es ezek szerinr a dolgukat is értik. Köszönöm kedves női tarsam h valaszoltal.

En halisten sportos vgyk, és szinten huszonéves.

2023. ápr. 22. 20:04
 22/29 anonim ***** válasza:
31%
Ezt is valami trollgyerek írta ki...full unalmasak már ezek a kamukérdések.
2023. ápr. 22. 23:09
 23/29 anonim ***** válasza:
3%

Én teljesen megértelek, viszont azt nem értem miért nem inkább nővel szexelsz béna férfiak helyett.

Sokkal szebbek, és szexuálisan is jobban vonzana egy szép női test. Meg az plusz pont hogy egy másik nő jobban érti a dolgát.

(Csak azt ne mondd hogy hetero vagy, mert olyan ritkaság fiatal nők között)

2023. ápr. 22. 23:17
 24/29 bulo22 válasza:
Melyik városban?
2023. ápr. 23. 15:06
 25/29 anonim ***** válasza:

#15-ös!

Pontosan miket kértél tőle a találka alatt?

2023. ápr. 24. 19:32
 26/29 anonim ***** válasza:
87%
Én teljesen megértem a kérdezőt (mondjuk én már középkorú nő vagyok). Utálom, gyűlölöm, ki nem állhatom azt, hogy a gyakori népe leírja, hogy "minden nő kell valakinek", akár kapcsolatra, akár csak szexre és "ne fizess egy férfi prostiért, itt vagyok én" stb. Én egyáltalán nem nézek ki annyinak, amennyi vagyok, egész életemben (most is) baromi vékony voltam, voltak férfiak az életemben. De a szexpartnerkereső katasztrofális, egyetlen egyszer nem sikerült olyan emberbe akadnom, aki egy icipicit is megmozgatott volna (hehe, megmozgatott volna). Síkhülye, primitív, béna alakok. Olyan emberrel meg nem fogok lefeküdni, akinek van valakije.
2023. ápr. 24. 19:44
 27/29 anonim ***** válasza:
72%
#26 dehát ez az igazság amit a Gyakori népe leír. Hiába gyűlölöd, utálod.
2023. ápr. 24. 22:31
 28/29 anonim válasza:
100%
Milyen pasit keresel? Mármint mekkora legyen?:)
2023. máj. 6. 15:39
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Nyilván meglátogatod az oldalt, megnyomod hogy igen, elmúltál 18 éves aztán körülnézel van-e neked szimpatikus. Rosszlányok amúgy megbízható vírus szempontból.

Szexpartnerkeresőt hanyagold. Vagy fake profil, vagy csak egy kanos incel. Illetve rengetegszer teli van tömve vírussal a cookie-k ezeken az oldalakon.

Mártír duma helyett pedig gondolkodj el mennyire hülye is a kérdés amit feltettél. Ráadásként még értelmes válaszokat vársz.

2023. máj. 11. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!