Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlanyok.hu-n a pasik közül vannak jók? Tapasztalatok? Nagyon gáz, de jelenleg fiatal nőként nincs időm párkapcsolatra és néha a vibrátoron kívül jól esne egy élethű férfi is.
Tavalyelőtt eljutottam nőként én is erre,hogy kipróbáltam egy fizetős pasit.
4 hónapig húztam az időt,hogy nehogy már ne találják egy éjszakára valakinek, de egy normális nem volt... Ugyanis hiába csak a szexre vágyik az ember lánya, olyannal jó,akit kívánsz is stb.
Pont a rosszlányokon találtam én is egy srácot, ráírtam, utana felhivtam, megtörtént.
Én nem tudom egy pasinak ez hogy megy, hogy tényleg minden nőre feláll nekik, vagy szedett e vmit ( mondjuk remélem nem nagyképűség, ha azt mondom,hogy sztem nem vagyok csúnya), de én 2 órát kértem tőle.
Egyszerűen frenetikus volt.
Látszott,hogy tudta mi kell egy nőnek...
Külsőre is szexi volt, szép izmos test, ápolt pasi.
Lent meg kőkemény. Még ma is eszembe jut néha,pedig kapcsolatban élek :D
De már nincs fent.
Szóval megértelek.
25/N
Kérdés, hogy mit akarsz.
Ha egy top testű pasit garantáltan nagy farokkal aki megdug, neked 0 erőfeszítéssel, akkor azért fizetned kell, mint a #15-nek.
Ha egy jó szeretőt, akivel kötetlen szexre járhatsz össze, akkor válassz olyan házas férfit, akinek otthon nem jó a szex. A szeretőm is ezt választotta.
Ha random férfi(aka)t, akivel kísérletezhetsz, akkor szexpartnerkeresőt használj.
Ha meg kalandozni akarsz, itt is találsz egy csomó pasit.
Sok sikert!
(Nekem ne írj, köszi.)
Ennyire nem nézhetsz ki szarul hogy rl-ról kelljen neked egy pasi. A nemi betegségek sem riasztanak el? Azok pasival is elmennek. Mégis mit gondoltál?
Az meg tudjuk mit jelent!(Freddie Mercury óta meg főleg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!