Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma, hogy jobban felizgatnak az idősebb férfiak?
Figyelt kérdés
21 éves nőként, az érdeklődésem inkább a 45+-os férfiak irányába terelődik. Szexuálisan sokkal jobban beindítanak, és úgy érzem sokkal szenvedélyesebb egy orális szex is (amit kapok) mint egy fiatalabb fiúval.2023. ápr. 21. 00:41
1/16 anonim válasza:
Nem az, egyáltalán. Felnőtt nő vagy, azt csinálsz amit akarsz.
Kivéve ha esetleg apakomplexus miatt van ez, azon érdemes dolgozni, akár terapeuta segítségével. (Én pl ilyen helyzetben vagyok)
De magával a vonzalommal nincsen semmi baj.
3/16 anonim válasza:
Nem, engem is csak az idősebb pasik izgatnak....
7/16 anonim válasza:
No para, én folyton 50-60 körüli pasikról fantáziálok... 😄
22L
8/16 anonim válasza:
Nem baj, nem ritka eset. Legjobb kapcsolatom az életemben (nem csak a szex terén) 26 évvel idősebb pasival volt.
9/16 anonim válasza:
Annyira baj mint hogy engem a fiatalabb nők izgatnak fel sokkal jobban kívánom !
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!