Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy prostit eljuttatok orgazmusig, akkor örülni fog nekem?
Tehát nem csak odamegyek és én kiélem magam, hanem eljut ő is az orgazmusig.
Ennek örül?
Ha ilyen jó pasi vagy, akkor miért prostihoz jársz, miért nincs barátnőd?
Az eszedbe sem jut, hogy már észre vette ő is hogy többet látsz bele mint ami van, és azért mondta keress barátnőt inkább?
Nem..neked minden hülyeség az eszedbe jut csak ez nem.
Ha prosti lenne a barátnőd akkor a barátnődhöz járnál, mert nem a pénzed miatt kefélne veled.
De milyen kérdés ez, hogy miért üti egymást a kettő?
Egyszerű a képlet: ha olyan jó pasi vagy, hogy a látványodtól már orgazmusa van egy nőnek, - mint ahogy te állítod a #39-es kommentben - akkor szükségtelen prostihoz menned, mivel vannak csajok, akik ingyen is szexelnek veled.
Azokat elutasítom. Sajnos csak olyanok próbálkoznak akik nekem nem szimpatikusak. Jól kinéző, szép lányok, akik bejönnek még nem próbálkoztak, igaz én se náluk.
De amúgy eléggé elkanyarodtunk a témától, a kérdésem nem erről szólt.
Hanem, hogy ha eljut orgazmusig, akkor az kivált-e belőle valamit.
Akkor fordítom, mert látom még mindig nem érthető neked..
Valószinűleg nem akarja hogy idővel esetleg zaklasd és a nyakára járkálj, ezért inkább már a pénzed sem kell neki.
Ergo ezért javasolta hogy inkább keress barátnőt magadnak.
De hisz pont az hozzá a pénzt ha minél többen, minél többször mennek hozzá.
Az miért gond ha sokszor járok nála, hisz ez hozzá a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!