Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy prostit eljuttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy prostit eljuttatok orgazmusig, akkor örülni fog nekem?

Figyelt kérdés

Tehát nem csak odamegyek és én kiélem magam, hanem eljut ő is az orgazmusig.

Ennek örül?

2023. ápr. 20. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívd el randira b+. Úgyis ebben vársz megerősítést, hogy totál beléd van esve, és mindegy, ki mit ír, amíg ezt nem kapod meg válaszként.
2023. ápr. 20. 18:54
 32/71 A kérdező kommentje:

Nem, nem várok megerősítést. Nálam mindennél ez van, akár azt mondaják, hogy valami úgy van, ahogy én hiszem, akár nekem mondanak ellent, egyszerűen nem hiszek el semmit. Nem tudom elfogadni, se a pozitív, se a negatív választ.

Ez nem tudom mitől alakult ki, de a véleményeknél is ezt szoktam csinálni, hogy ha valamiről csak jót írnak, addig tekerek, amíg nem találok köztük egy rosszat, viszont egyik sem váltja ki bennem azt a reakciót, hogy ebben megbízok, és így kb. ugyanott tartok, mintha meg sem néztem volna őket.

2023. ápr. 20. 18:59
 33/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont rossz helyen vagy egy kérdezz-felelek fórum kapcsán.
2023. ápr. 20. 19:05
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem, ahogy ez a prosti mesél rólad másoknak. Szerintem kezd félni tőled, ezért kezdett el finoman lekoptatni. Mondjuk ez a mániás ellenkezésed általában is baljósan émelyítő. Nem akarom elképzelni, hogy milyen lehet alattad feküdni.
2023. ápr. 20. 19:44
 35/71 anonim ***** válasza:
100%
Ja akkor nem kellett volna ide kérdést kiírni, te úgyis jobban tudod a választ mint itt másik x ember.😊
2023. ápr. 20. 19:44
 36/71 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mond valamit a 34-es, gondolkodj el rajta..

Bár úgyse fogsz. 🙄

2023. ápr. 20. 19:45
 37/71 A kérdező kommentje:

Nem fogok elgondolkodni rajta, mert nincs értelme.

Egyáltalán nem ellenkeztem, csak kérdéseket tettem fel, mert ellentmondásos dolgokat írtok. Egyszer azt mondjátok, hogy csak a pénzről szól, utána meg kiderül, hogy még sem csak arról szól.

Ezt a mesélős dolgot sem, értem, mivel bemutatott a barátnőjének valamelyik alkalommal (ő is prosti). Mondta, hogy nyugodtan járjak hozzá is, ha van kedvem.

2023. ápr. 20. 19:50
 38/71 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szerelmes beléd a prostituált, nem fekszik le mással, a tiéd a legjobb és legnagyobb amit látott és csak tőled tud elmenni.
2023. ápr. 21. 05:31
 39/71 A kérdező kommentje:
Nem a farkamtol van orgazmusa, elég csak rám néznie
2023. ápr. 21. 07:49
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂
2023. ápr. 21. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!