Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy prostit eljuttatok orgazmusig, akkor örülni fog nekem?
Tehát nem csak odamegyek és én kiélem magam, hanem eljut ő is az orgazmusig.
Ennek örül?
Nem, nem várok megerősítést. Nálam mindennél ez van, akár azt mondaják, hogy valami úgy van, ahogy én hiszem, akár nekem mondanak ellent, egyszerűen nem hiszek el semmit. Nem tudom elfogadni, se a pozitív, se a negatív választ.
Ez nem tudom mitől alakult ki, de a véleményeknél is ezt szoktam csinálni, hogy ha valamiről csak jót írnak, addig tekerek, amíg nem találok köztük egy rosszat, viszont egyik sem váltja ki bennem azt a reakciót, hogy ebben megbízok, és így kb. ugyanott tartok, mintha meg sem néztem volna őket.
Amúgy mond valamit a 34-es, gondolkodj el rajta..
Bár úgyse fogsz. 🙄
Nem fogok elgondolkodni rajta, mert nincs értelme.
Egyáltalán nem ellenkeztem, csak kérdéseket tettem fel, mert ellentmondásos dolgokat írtok. Egyszer azt mondjátok, hogy csak a pénzről szól, utána meg kiderül, hogy még sem csak arról szól.
Ezt a mesélős dolgot sem, értem, mivel bemutatott a barátnőjének valamelyik alkalommal (ő is prosti). Mondta, hogy nyugodtan járjak hozzá is, ha van kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!