Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy prostit eljuttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy prostit eljuttatok orgazmusig, akkor örülni fog nekem?

Figyelt kérdés

Tehát nem csak odamegyek és én kiélem magam, hanem eljut ő is az orgazmusig.

Ennek örül?

2023. ápr. 20. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
94%

17: Nő vagyok, lefordítom: Nem ártana barátnő neked, mert látszik, hogy annyira kifogott rajtad az egyedüllét, hogy egy prostiba próbálsz többet belemagyarázni mint ami.

Nem a te pénzedre van rászorulva, és tökre nem érdekli az orgazmus, örül, ha széken ülhet végre, nem pedig f.szon.

2023. ápr. 20. 15:27
 22/71 anonim ***** válasza:
80%

20-as az nincs rendben nálad, hogy te egy puszta üzleti kapcsolatba többet látsz bele mint ami.

Egy prostinak az lehet a kedvence aki épp ott van, aki épp leteszi neki a pénzt az asztalra.

És hidd el a többi más faszi is ugyanezt a szolgáltatást kapja ugyanannyi pénzért, mint amit te csengetsz neki.

Ne élj már álomvilágban.

2023. ápr. 20. 15:32
 23/71 A kérdező kommentje:

De igen, ezt nem értem.

Ha csak a pénz számít neki, akkor miért mondja azt, hogy szerezzek barátnőt? Ha a pénz számít, akkor azt akarja, hogy minél többen, minél gyakrabban járjanak hozzá, hogy minél több pénzt szerezzen.

De ha bátorít, meg mondogatja, hogy szerezzek barátnőt, azzal pont a fordítottját éri el, mert ha szerzek barátnőt, akkor nem fogok hozzá járni.

Tehát akkor miért mondd nekem ilyet, ha csak a pénz a minden? Nem az lenne a lényeg, hogy minél többet járjak hozzá és ne támogasson olyanra, amivel elveszítheti egy rendszeresen járó ügyfelét, ezzel pedig a bevétel is csökken?

2023. ápr. 20. 15:35
 24/71 anonim ***** válasza:
37%

Aki annyira jó, hogy el tudoja juttatni a nőket az orgazmusig, az nem jár prostihoz.

Annak van elég önbizalma ahhoz, hogy találjon magának egy jó nőt + a csajok is tapadnak rá.

Tehát a kérdésed nem logikus.

2023. ápr. 20. 15:37
 25/71 anonim ***** válasza:
84%
Látom hiába válaszolunk mert nem olvasol
2023. ápr. 20. 15:39
 26/71 A kérdező kommentje:

De az, hogy én többet belelátok, azt ő nem biztos, hogy észreveszi, meg ha észreveszi is, akkor ez neki miért lenne gond? Hisz eddig azt mondtátok, hogy csak a pénzről szól.

Tehát ha az egész csak a pénzről szól, akkor miért mondd olyat, ami ha bejön, akkor elveszti az ügyfelét?

2023. ápr. 20. 15:48
 27/71 anonim ***** válasza:
93%
Te belezúgtál, ő meg lehet megsajnált és azért mondja, hogy keress barátnőt inkább, kuncsaftja lesz bőven nélküled is.
2023. ápr. 20. 16:03
 28/71 anonim ***** válasza:
87%

Költsd rá minden pénzed nyugodtan.

Téged szeret, veled élvez csak el.

2023. ápr. 20. 16:16
 29/71 anonim ***** válasza:
76%

Egy dolgot szeret jobban a pénznél, mégpedig a személyes biztonságát. Amilyen megátalkodottan hajtogatod itt a magadét, lehet, hogy az értetlenséged miatt tart tőle, hogy kiszámíthatatlanná válsz.

Jobb a békesség.

2023. ápr. 20. 17:03
 30/71 A kérdező kommentje:
Pedig pont ez tudná kihasználni még jobban, és még többet elkérni.
2023. ápr. 20. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!