Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy prostit eljuttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy prostit eljuttatok orgazmusig, akkor örülni fog nekem?

Figyelt kérdés

Tehát nem csak odamegyek és én kiélem magam, hanem eljut ő is az orgazmusig.

Ennek örül?

2023. ápr. 20. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
55%
A spriccelést meg lehet játszani és egyáltalán nem biztos, hogy elmegy.
2023. ápr. 20. 14:33
 12/71 A kérdező kommentje:
De itt tegyük fel, hogy nincs megjátszva, hanem ténylegesen eljut az orgazmusig. Ilyekor örül-e, kivált-e belőle valamit, hogy éli meg, meg ilyenek.
2023. ápr. 20. 14:38
 13/71 anonim ***** válasza:
76%
Értsd meg: pénz.
2023. ápr. 20. 14:42
 14/71 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod, hogy ha egy ügyfél, aki rendszeresen eljuttatja az orgazmusig, annak ugyanúgy örül, ugyanúgy éli meg, mint azt az ügyfelet, aki nem törődik vele, csak arra használja, hogy elélvezzen?
2023. ápr. 20. 14:45
 15/71 anonim ***** válasza:
85%

Őt csak kéz dolog érdekli:

1. Fizess

2. Végezz minél hamarabb

Nem akarja, hogy órák hosszat szöszmötölj vele, csak szabadulni akar tőled. Nem fog neki örülni, hidd el

2023. ápr. 20. 14:49
 16/71 anonim ***** válasza:
83%
Pénz
2023. ápr. 20. 14:53
 17/71 A kérdező kommentje:

Pedig azt mondogatja nekem, hogy szerezzek barátnőt, sokkal jobb lenne.

Ezzel pont úgy érzem, mintha azt akarná, hogy ne járjak, mert ugye ha barátnőm lesz, akkor vele leszek nem prostihoz járok.

Ez mitől van, ha csak a pénzről szólna, akkor azt akarná, hogy sokat menjek hozzá.

2023. ápr. 20. 15:09
 18/71 anonim ***** válasza:
22%
Igen, ilyenkor visszaadják a pénzt. Nekem olyan is volt, hogy a prosti fizetett nekem annyira jól érezte magát.
2023. ápr. 20. 15:11
 19/71 anonim ***** válasza:
81%

17-es Hát vagy ő is érzi azt hogy nincs minden rendben nálad, és ennyire azért nem kell neki a pénz. 😅😅

Viccet félre téve, ne gondolj már ebbe többet vele.

Jófej mert ha egy bunkó proli lenne, a kutya nem járna hozzá.

2023. ápr. 20. 15:17
 20/71 A kérdező kommentje:

Az mit jelent, hogy "ő is érzi azt hogy nincs minden rendben nálad"?

Azt mondta, hogy szimpatikus vagyok számára, bókol, mondja, hogy én vagyok az egyik kedvence, elmond mindent, extrákat csinál kérés nélkül, stbb..

És tudom én is, hogy próbálok vele jól bánni, igényes vagyok magamra, és nem nézek ki rosszul.

Akkor mégis mi nincs rendben?

2023. ápr. 20. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!