Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek volna a nagynenete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek volna a nagynenetekkel a helyemben ?

Figyelt kérdés

Együtt voltam vele és amúgy a szüleimmel egy ilyen kisebb de nem zárt körű buliban.es annyit ivott nagynéném hogy furán kezdet viselkedni mikor én szüleim már hazamentek megfogta a seggem meg ilyesmi

Hogy mondjam "kanosan viselkedet" olyan merev voltam mint a kő de nem nyomultam rá pedig simman elvihettem volna akárhova

De mivel elég jól ismerem a férjét unokatesoim apját így nem csináltam egyszerűen inkább csak hazavittem .

Amúgy 38 éves vékony jó nő én 24 vagyok szóval nem lett volna rossz maga a szex csak ugye anyám húga meg inkább az hogy ismerem a férjét.

Kicsit bánom de kicsit nem .nemtudom.

2023. ápr. 17. 00:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Jól tetted.

Én is ezt csináltam amikor az unokahugommal bepialtam egyszer....

-A nővérem lánya.-

Kicsit mar kész voltam és eldőltem a kanapén ő meg a hatamra ült masszírozni, meg súgdosott a fülembe hogy milyen jópasi vagyok...aztan elkezdte vigyorogva kigombolni a gatyámat.

Írtó kellemetlen erzés volt.

Szóval felálltam mondtam neki, hogy itt maradsz. Aztán hoztam a hálóból takarót meg parnát.

Betakartam kapott egy puszit aztán jóéjszakat kívántam.

2023. ápr. 17. 03:45
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Csak azért támogatnám, mert gyűlőlöm a fideszt, és tudom hogy a vallási fanatista barom nácik megörűlnek a szextől.
2023. ápr. 17. 04:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Vannak népcsoportok akik előszeretettel az anyát és hugicát vagy nővért, esetleg nagymamát is. De te jól tetted, ha rajta volt a dughatnek az nem a te gond ok t, te gondod lett volna ha hozzá nyulsz.
2023. ápr. 17. 06:19
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Meg kellett volna dugnod. Ezt akarta. Vágyott egy fiatal farokra,nőnek akarta érezni magát. Jót tett volna a lelkének a tudat hogy még el tud csábítani egy fiatal férfit. Lehet hogy a férje már hozzá se nyúlt egy éve. Lehet hogy soha nem is tudta megdugni rendesen az ura csak hozzáment mert erőltette a családja. De te erkölcsösködjél csak nyugodtan,minden kihagyott lehetőségért majd az orrodra akasztanak egy pinát a túlvilágon.
2023. ápr. 17. 06:49
 15/20 anonim ***** válasza:
27%

12: látod, igazi ellenzéki vagy. Őket is ez a logika vezeti, ezért tartanak itt, értsd alatta a népszerűsi mutatókat, választási eredményeket.

Ráadásul mindenről a Fidez jut eszükbe, barmi történik a világban, totâl zakkantak.

2023. ápr. 17. 08:28
 16/20 A kérdező kommentje:

Az hogy a nagynenem meg simman belefert volna vegulis ezcsak szex nem esik teherbe az nem verfertozes szerintem .

De az hogy utána ha kiderul óriási botrány lett volna inkább visszatartott.

2023. ápr. 17. 09:35
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem értem hogy ezt miért kell utólag és itt megkérdezni!!!
2023. ápr. 17. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
József Attila a nagynénjével vesztette el szüzességét. Nem ismerem a körülményeket, nem tudom, az az eset rendben levő volt-e. Sok mindentől függ, nem ismerjük a körülményeidet.
2023. ápr. 17. 12:51
 19/20 A kérdező kommentje:

18# na ezt nemtudtam.valahogy kihagytak magyar órán 😀

Mint a Sziszi hercegnos mesebol hogy amúgy unokatestverek voltak a hercegel😀

2023. ápr. 17. 12:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti megbasztam volna mindig élni kell az ilyen lehetőségekkel
2023. ápr. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!