Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek volna a nagynenetekkel a helyemben ?
Együtt voltam vele és amúgy a szüleimmel egy ilyen kisebb de nem zárt körű buliban.es annyit ivott nagynéném hogy furán kezdet viselkedni mikor én szüleim már hazamentek megfogta a seggem meg ilyesmi
Hogy mondjam "kanosan viselkedet" olyan merev voltam mint a kő de nem nyomultam rá pedig simman elvihettem volna akárhova
De mivel elég jól ismerem a férjét unokatesoim apját így nem csináltam egyszerűen inkább csak hazavittem .
Amúgy 38 éves vékony jó nő én 24 vagyok szóval nem lett volna rossz maga a szex csak ugye anyám húga meg inkább az hogy ismerem a férjét.
Kicsit bánom de kicsit nem .nemtudom.
NEM! Nagyon bölcsen és okosan jártál el, érett gondolkodással nem pedig úgy mint egy 14 éves kiskamasz aki kb. bármit is megdugna.
Barátom családod csak egy van, nőből meg még akármennyit megdughatsz!
Jol tetted.
Az mas lenne ha pl anykad testverenek a felesege mert az nem verszerinti rokon, bar moralisan az sem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!