Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem érzik, hogy van rajtam gumi, ez csak a férfiaknak más?
Voltam hivatásosnál, felhúztuk a gumit és már csináltuk egy ideje, mikor rámarkolt a farkamra és megkérdezte, hogy a gumi rajta van ugye?
Ezt a lányok nem érzik, hogy gumival vagyok bennük?
Negyvenes nő vagyok. Elég sok partnerem volt életemben.
Én azok táborát erősítem, akik nem érzik a különbséget a gumival és gumi nélkül történő szex között. Semmi más, vagy kellemetlen érzésem nincs se egyik, se másik verzióban
#10, azért mert ő is ember, nem egy tárgy, ha nem érdekelne akkor a pénzből guminőt vennék.
A másik, meg az, hogy normálisan bánik velem, tudom nagy részét azért csinálja, mert ez a munkája, de nem hiszem, hogy az a sok-sok dolog amit az eddigi alkalmak során mondott volna az egytől egyig hazugság lenne.
Összejött.
A lánynak is volt orgazmusa, tiszta nedves lett alattunk a lepedő.
Azt csináltam máshogy, hogy erősebben csináltam mindent, nem olyan kis lágyan, meg gyengéden.
Szex közben pedig amikor éreztem, hogy kezd kevésbé kemény lenni a szerszám, akkor rágyorsítottam és már jó is volt, sikerült is elmennem benne, mert eddig olyan problémám volt, hogy óvszer húzás után egyszer csak lelankadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!