Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Létezik olyan fogamzásgátlo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fogamzásgátlo amit férfiaknak van? Mivel már nem szeretnénk a párommal gyermeket, és a gumi kényelmetlen. Lehetöleg értelmes választ kérek.

Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 06:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából csak pletykákat lehet hallani férfi fogamzásgátlóról,de a helyedben megkeresnék ezzel egy patikát vagy dokit. Ők biztos többet tudnak.
2018. júl. 28. 07:30
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Én is csak így hallottam hogy létezik de hogy milyen és Magyarországon van-e azt nem tudom.

Eserleg az van hogy elkötik, ami férfiaknál visszafordítható és ha meggondoljátok magatokat még utánna is lehet gyerek.

2018. júl. 28. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan kísérleteznek vele, de a férfiaknak kifejlesztett tabletta egyelőre nem olyan biztonságos, és több hosszútávú kockázattal jár, ezért nem terjedt még el.
2018. júl. 28. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Csak szólok, hogy az "elkötés", ami az ondóvezeték 2 helyen történő elvágása csak igen ritkán állítható helyre

Aki nem biztos a dolgában, az előtte spermabankban elhelyezhet mintát.

2018. júl. 28. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Az a nőknél van hogy nem lehet visszafordítani, pasiknál simán visszalehet. Ha nem hiszed olvass utánna vagy kérdezd meg orvostól.
2018. júl. 28. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja és azt elfelejtettem leírni hogy ennek több fajtája van és nem minden esetben vágják el az ondóvezetéket van hogy csak elkötik és elszorítják.
2018. júl. 28. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

a tabletták és vakcinák amiekt fejlesztettek 10/6 férfi lett öngyilkos 3 pedig depressziós olyan hormon felborulást okozott. Német országban is dolgoznak rajta.

Elköttetni magáta a férfi törvényesen akkor tudja HA

-30 v 35 éves elmúlt 2-3 saját gyeremeke van, ezt megelőzik vérvizsgálatok és dns tesztek. Addig nem köttetheti el magát utánna nézhetsz a magyar törvényeknek

2018. júl. 29. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!