Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fogamzásgátlo amit férfiaknak van? Mivel már nem szeretnénk a párommal gyermeket, és a gumi kényelmetlen. Lehetöleg értelmes választ kérek.
Én is csak így hallottam hogy létezik de hogy milyen és Magyarországon van-e azt nem tudom.
Eserleg az van hogy elkötik, ami férfiaknál visszafordítható és ha meggondoljátok magatokat még utánna is lehet gyerek.
Csak szólok, hogy az "elkötés", ami az ondóvezeték 2 helyen történő elvágása csak igen ritkán állítható helyre
Aki nem biztos a dolgában, az előtte spermabankban elhelyezhet mintát.
a tabletták és vakcinák amiekt fejlesztettek 10/6 férfi lett öngyilkos 3 pedig depressziós olyan hormon felborulást okozott. Német országban is dolgoznak rajta.
Elköttetni magáta a férfi törvényesen akkor tudja HA
-30 v 35 éves elmúlt 2-3 saját gyeremeke van, ezt megelőzik vérvizsgálatok és dns tesztek. Addig nem köttetheti el magát utánna nézhetsz a magyar törvényeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!