Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék segíteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foreverdaddysgirl101 kérdése:

Hogyan tudnék segíteni a barátomnak hogy ne izguljon annyira az első együttléttől? Annyira izgul,hogy mire mindketten készen állunk egyszerűen lelankad neki és nem áll fel 😅 Én már nem vagyok szűz,neki velem lenne az első együttléte

Figyelt kérdés

2023. ápr. 13. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem oké hogy csak dugtok mint az állatok, szerelmeskedés közben beszélgessetek, mondjatok izgató, cuki, kedvességeket egymásnak

Például.

A szavaktól is fel lehet izgulni.

2023. ápr. 17. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Neked kell kezdeményezni!Ha a kezedben sem áll fel neki,akkor minden hiába!Az enyém már attól is feláll,ha magamnak simogatom!Én nem tudnám annyiba hagyni!Ha már ott lenne előtte egy punci,már csak azért is bele tolnam!
2023. máj. 1. 15:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Jelentem megoldódott a probléma 😁
2023. szept. 6. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!