Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a barátomnak hogy ne izguljon annyira az első együttléttől? Annyira izgul,hogy mire mindketten készen állunk egyszerűen lelankad neki és nem áll fel 😅 Én már nem vagyok szűz,neki velem lenne az első együttléte
Igyál meg vele egy üveg bort…ha minden kötél szakad szívj el jointot vele…és megvan oldva.
Ha egyik sem megy kicsit használd többet a szájacskád
Szerintem az itt a probléma (a tudat) hogy fiúként neki most lenne az első, és te lányként már nem vagy szűz.
Hát őszintén, ettől nekem is le lankadna.
Nekem is tapasztalt nő vette el, aki ráadásul 9 évvel idősebb volt. Pont ugyanúgy izgultam volna egy velem egykorú, szűz lánnyal is, csak akkor még pluszba ő is izgult volna. 😊
Az egyessel értek egyet, de inkább a bort ajánlanám, mint a cannabist.
Esetleg ne a dugás legyen a cél először. Pettingeljetek, cumizd le, tanítgasd nyalni, izgasson kézzel. Esetleg masztizz előtte, hogy lássa, hogyan simogasson. Egy-két alkalom, feloldódik és állni fog a cerka a behatolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!