Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog hogy nem igazan élvezem a szexet csak a nagyobb mérettel?
Nem vagyunk egyformák. A nők 99%-nak teljesen jó az átlagméret is, ha megfelelő pasihoz tartozik és tudja is használni amije van.
Ha neked a lókolbász a zsánered, akkor az a zsánered. Ízlés dolga, pont úgy ahogy pasik közül meg van aki a szőkékre, vagy a nagymellűekre, vagy a nagyon magasakra stb. tud rágerjedni.
A nők 99%-nak 15-20 között kell.
A kisfarkúak akarjàk elhitetni hogy a 99%-nak az elég, van szexuális tapasztalatom, szerencsére nem csikk a farkam se, igaz lehetne nagyobb is… de egy kellően felizgatott nőnek 13-14 cm az bepiszkítás csak… tapasztalat is, illetve beszélgettem màr őszintén nőkkel, akibe nem volt úgy jobb méret, az persze löki a sódert hogy elég az átlag.. de aki tapasztalta már h a méretesebb mit és hogyan stimulál odalent, annak nem 13-14 cm fog kelleni.
Nem kell tagnak lennie ahhoz, h a nagy farkat szeresse.
Nekem a kicsi farkúak is mondják, h de jó szűk vagyok, de közben meg akkor is a nagyobb farkat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!