Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nagyobb mérettel rendelkező férfiak Magyarországon? 20+ cm-mel? L/20
Csak az van. Főleg itt a gyakorin.
Csak senki nem mondta nekik, hogy nem a hátuk közepétől kell mérni…
Nekem 22 centi és 5 vastag, de sem képet nem küldök sem próba lehetőség nincs, mert kapcsolatban élek, de van még rajtam kívül is ilyen méretű magyar. Itt tényleg nehéz lehet találni. De vannak egyéb oldalak ahol rögtön látod a képet, adultpixie vagy eropolis, utóbbin még szingli koromban vadásztam és sok partner akadt onnan.
Sok sikert hozzá, nem olyan jó ez a méret mint sokan hinnék.
Itt gyakorin mindenkinek legalább akkora. Nekem is.
22L
Vannak, kb. 50-ből 1, ezt férfiként mondom, szóval találsz, ha tényleg 20+ farok kell.
Nálunk volt a társaságban egy ilyen srác, minden héten másik nője volt (sokszor társaságbeli csaj volt), de a legtöbb csak ki akarta próbálni a nagy farkat.
Aztán meg a szombat esti összejövetelen, mindig elmeséltettük vele, na pl. az Andi, hogy bírta a nagy farkat, ő meg elmesélte, ki, hogy vonyított, volt olyan csaj is aki, a végén azt mondta, hogy csak kézzel veri, meg szopja, de a punciba nem akarta, de volt mindenféle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!